Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Było was dwóch (forma poprawna obaj) czy dwoje (forma poprawna oboje)?
Czepiam się, ale to razi po oczach. I nie tłumaczcie mi, że w necie można pisać jak się chce, bo to ch*ja prawda. Albo się zna polski język, albo się włącza sprawdzanie błędów i poprawia swoje wypociny.
Masz piwko, rzadko daje. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam.
Oddać normalnym rodzicom. Odezwał się człowiek normalny, co wszystkich na sadisticu wyzywa od pizd jak nie podzielają jego zdania. I ty mnie nazywasz hipokrytą czereśniaku
Ale ty nie dyskutuj z tym tucznikiem, to człowiek chory, słaby itp. ogólnie to mi go szkoda, jest zwyczajną życiową niedojda. mocny jedynie anonimowo w ryju
Każdy będący w posiadaniu filmu i rospowszechnianiu go bedzie sądzony z ustawy art. 81 ust. 1 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2014, poz. 121).
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
W związku z wyreżyserowaniem filmu przez członka rodziny i opublikowaniu w internecie wizerunku małoletniego bez wiedzy rodziców , sprawa strafiła do prokuratury , proszę o usunięcie filmu ze strony sadistic.pl i zaprzestanie rozprzestrzeniania filmu .
Każdy będący w posiadaniu filmu i rospowszechnianiu go bedzie sądzony z ustawy art. 81 ust. 1 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2014, poz. 121).
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Już krąży na wszelakiej maści whatsupach i każdym jednym messengerze i chyba nie znacie się na internetach myśląc, że to nagranie zniknie...
W związku z wyreżyserowaniem filmu przez członka rodziny i opublikowaniu w internecie wizerunku małoletniego bez wiedzy rodziców , sprawa strafiła do prokuratury , proszę o usunięcie filmu ze strony sadistic.pl i zaprzestanie rozprzestrzeniania filmu .
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Prawnie tym ludziom, możecie zrobić jedno wielkie G.
Z jednej strony dziwnie się patrzy na takiego dzieciska, z drugiej strony myślę, że jest odpowiednio wychowany pod dzisiejsze czasy i nie da sobie chłopak w kaszę dmuchać. Niestety wychowywanie dziecka na dobrego czlowieka, to tylko robienie mu krzywdy.
Nie da sobie dmuchać bo będzie zwykłym przestępcą. Do odjebania razem ze starymi póki jest niegroźny.
Też byłem takim łobuziakiem, a wyrosłem na porządnego obywatela.
Oj ,Ty mój kłamczuszku...
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Witam
Bardzo proszę o zrobienie wyjątku dla strony sadistic.pl
Pozdrawiam i życzę miłego piątkowego wieczoru.
500+ wy kurwy patologiczne !!!!!!!!!!! jebać bachora,,,,,,,,,,,,
I na takie gówno idą moje pieniądze na jebane 500+
Pokolenie PiS.
Brawo patusy
O, jak zawsze wyborcy POKO ze zbolałą dupą i jakże oryginalnymi komentarzami. Za PO oczywiście nie było patusiarskich rodzin z ich rozwydrzonymi bachorami, w ogóle. Było pięknie, radośnie i kul-tu-ral-nie.
Może to dla was szok, ale takie bachory były zawsze i to nie efekt żadnego 500+, czy jakichkolwiek rządów, tylko brak pasa na dupę i dyscypliny ze strony rodziców.
Jakbym widział TB303 i jego patologicznego gówniaka
a jak twój dekiel, bo coś czuję że wyjebał w kosmos, razem z indyjskim inżynierem
Boże, moja stara za takie coś to by mnie kablem razem z podłączonym prodziżem napierdalała ...
od razu widać że nie dostałeś w dupę pożądnie,
kabel od prodziża jest odłączalny, za to bardzo skuteczny w wychowaniu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów