📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dlaczego ktos go nagrywal? po co to komus bylo potrzebne? to bylo zaplanowane... dosc manipulacji, wystarczy ze mamy tvn
Pewnie to nie pierwszy raz walnął w półkę, a nagrywający prawdopodobnie odkręcił jakąś śrubkę.
Pewnie to nie pierwszy raz walnął w półkę, a nagrywający prawdopodobnie odkręcił jakąś śrubkę.
@up Jeśli ktoś mu zrobił dowcip i odkręcił śrubkę, to jest zjebanym kutasem. Bo powinien jeszcze postawić na górze słoik z kwasem solnym albo coś, byłby znacznie lepszy efekt, i bardziej by się nadawało na sadistic, ale gimbaza itak rechocze.
IKEA poleca .....
@Tyreel glupi jestes i Twoja matka ze Cie nie wyskrobala
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
blokern napisał/a:
dlaczego ktos go nagrywal? po co to komus bylo potrzebne? to bylo zaplanowane... dosc manipulacji, wystarczy ze mamy tvn
koleżka chciał nagrać game play z 2 osoby, a od tvn sie odpierdol... nie ma lewaków = nie ma na co bluzgać
I siedzi tak do dziś, trzymając szafkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów