Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fragment wyrwany kontekstu, nie wiadomo co tam się działo wcześniej więc nie ma sensu się produkować
jeden mądry
Koleś na filmie śmieć. Szmaty przy nim nie lepsze. I spora część w komentarzach też do biodegradalnych się nadaje
Polaczek taki sam jak ten śmieć co zaatakował innego Ukrainy kierowcę. Ten też był twardy a później się zesrał. A gdzie? Jak leciał skurwysyn do Norwegi ciągnąć druta tamtejszym za korony. Hipokryci jebani
Ciekawe czy byś tak zapierdalał jakby u Ciebie wojna była.
ginąć za jakieś gówno nazywane krajem, to chyba potrafią tylko przygłupy, które nigdy za granicą nie były
Wrzucać takie komentarze potrafią tylko niewychowane przygłupy i potomkowie chłopów pańszczyźnianych. Żebyś Ty mógł żyć i żreć jak typowy rurkowiec, ktoś inny musi walczyć. Ja zwróciłem jedynie uwagę, że akurat Ukraina przed niczym nas nie chroni, bo Rosja gdyby chciała to by ją dupą wciągnęła dawno temu. Nie zrobiła tego bo jej się to po prostu nie opłacało. Przez cały okres trwania tej wojny strona atakująca ma mniej żołnierzy w strefie działań niż strona broniąca się xD Nowe granice ustalono dawno temu, a teraz małe siły jedynie je korygują.
O covidzie wiedzą już wszystko, to się przerzucili
Efekt Krugera dunninga jak na dłoni.
Ciekawym jak ten polmongoł będzie spierdalał, jak za parę lat russkie zapukają do niego?
ciekawe czy zapukają, nawet jeśli to się chińczyki ostro wkurwią na ruskich bo im to w interesach bardzo przeszkodzi.
a ukraińcy sami się prosili o takie zachowanie wobec nich
Jebany polski cwel jebać jego i żonkę dziwke
Wania uspokoj sie
Nie jestem jakiś pro-ukraiński, ale kurwa, gość przyjechał, pracuje, stara się kurwa. Mam nadzieję, że wideło wylądowało na psach.
Tak jak kilku napisało wcześniej - nagranie jest przycięte w taki sposób, aby pokazać Polaka gnębiącego ukra. Raczej się nie dowiemy co działo się wcześniej. Może ukr sobie zasłużył, a może nie.
Nie jestem jakiś pro-ukraiński, ale kurwa, gość przyjechał, pracuje, stara się kurwa. Mam nadzieję, że wideło wylądowało na psach.
Wniosek prawidłowy. A drugi jest taki, że agresor wypowiada znamienne słowo ZAJEBE! A to by oznaczało, iż gość jest Scyzorykiem z Kieleckiego. To też dużo wyjaśnia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów