Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ustawiona czy nie całkowite zwycięstwo nad Ukrainą i przejecie jej terytorium przez Rosję to dobry scenariusz?
Po co im cały ten burdel? Przecież tego musi ktoś pilnować. Wykuli korytarz do Morza Azowskiego, na Krym, mają 90% przemysłu i surowców Ukrainy. Mało?
Normalni ludzie mają co... iść na front, umierać w błocie za takie władze? Za co mają dać się rozerwać przez drony, czołgi i artylerię rosyjską? Za kolejną nielegalną ekipę, która napycha kabzy milionami dolarów?
Naprawdę nie mam nic przeciwko tym ludziom, którzy przyjechali do Polski i pracują, w sensie wkurwiają mnie, ale ich rozumiem. Popełniają statystycznie tyle samo lub ciut więcej przestępstw niż Polacy, chyba częściej jeżdżą po pijaku, są większymi kałmukami i nie dbają o czystość tak jak mamy to w standardzie w Polsce, ale przynajmniej pracują.
I tu temat by się skończył gdyby nie to, że polskie państwo postanowiło sprzedać swoich obywateli by przypodobać się... w zasadzie nie wiadomo komu. Polak, który w Polsce płaci podatki, ciężko pracuje, nagle staje w kolejce do lekarza za Ukraińcem, Polak, który odkładał 35 lat na emeryturę dostaje taką samą jak ukrainiec, który odłożył kilka msc jakieś grosze tutaj i ukrainiec pobiera ją z budżetu Polski. Dzieci ukraińskie, które pobędą tu kilka lat dostaną co roku 10k z naszych podatków, a potem pojadą do innego kraju. Młodzież ukraińska ma honorowane świadectwa i matury z wynikiem 100% gdzie szkoły na Ukrainie dają takie wyniki wszystkim, bez żadnego egzaminu, albo można to kupić na bazarze z pieczątką z ziemniaka. Potem przychodzą z tym do Polski i dostają stypendia i dzienne studia, wygrywając z naszymi dzieciakami. Państwo dopłaca im do OC, wynajmu, ogólnie życia. Wszelkie nowe pomysły socjalne krojone są jakby pod nich. Kredyt 2% czy zaraz 0% [dopłacamy komuś do kredytu, no super!] obejmuje ich, bo warunkiem jest tylko to, by nie mieć wcześniej w Polsce żadnej nieruchomości. No kto niemal na bank nie miał wcześniej żadnej nieruchomości? Ukraińcy. Dodatkowo transferujemy całe uzbrojenie do nich, transferujemy paliwo, chemię, żywność i żywą gotówkę, wszystko to na kwotę setek miliardów, a słyszymy tylko jak ukraińscy watażkowie rozkradają to na potęgę. W sklepach na ukrainie półki sklepowe uginają się od polskiej "darmowej" pomocy humanitarnej, Co Polska dostaje w zamian, to chyba wszyscy wiemy, blokady, obrażanie nas na arenie całego świata, kłamanie o tym, że przez nas ukraina niby nie może sprzedawać zboża, zalewanie nas ich firmami krzakami [z rosyjskim kapitałem to w ogóle rekord świata].
Dlatego nic nie mam do jakiegoś ukraińca, on tylko korzysta na tym, że mamy państwo z kartonu. Natomiast ten burak, który się pulta chuj wie o co, pewnie sam głosował na jedną z kartonowych partii, głosował w tych wyborach i każdych poprzednich, a jednocześnie srał pod siebie ze złości "dlaczego ukrainiec w Polsce...!!!!!"
Tomek jeszcze nie wie, że film trafił na komendę i srogo za to beknie.
Ośrodek monitorowanie zachowań racjonalnych i spostrzegawczych już go podpierdolił?
Szybciej dzwonią do prokuratury niż Rudy
Co tam robi bokser Aleksander Povietkin? Dorabia na taxi na emeryturze ?
Pomyłka, to zawodnik mma Alexander Emelianenko
Ciekawe czy byś tak zapierdalał jakby u Ciebie wojna była.
ginąć za jakieś gówno nazywane krajem, to chyba potrafią tylko przygłupy, które nigdy za granicą nie były
Jebany imigrant ...
i ktoś mi powie, że to nie jest neonazizm, jak ich stadiony, place, skwery nazywane są imionami nazistowskich zbrodniarzy jak szuchewycz czy bandera [notabene niedawno nalot rosyjski zbombardował muzeum szuchewycza we Lwowie]. Mają swoje oddziały, gdzie przypinają sobie swastyki czy symbole nazistowskich ukraińskich formacji z ss galizien.
Normalni ludzie mają co... iść na front, umierać w błocie za takie władze? Za co mają dać się rozerwać przez drony, czołgi i artylerię rosyjską? Za kolejną nielegalną ekipę, która napycha kabzy milionami dolarów?
W zasadzie to idealna charakterystyka kacapii - kult Stalina, Lenina, Dzierżyńskiego, II WŚ, mordowania Polaków itp
stawiam ruble przeciwko szeklom, że ów ukrainiec gdyby zechciało mu się ruszyć leniwą dupę, to wychodzi z auta, wypłaca soczyste luje na ten polacki ryj, a na koniec pluje i szcza na truchło.
seeed71 napisał/a:
Co tam robi bokser Aleksander Povietkin? Dorabia na taxi na emeryturze ?
Pomyłka, to zawodnik mma Alexander Emelianenko
no właśnie też nie wiem, którego mi przypomina. ale też uważam że by rozjebał całe tamte rozbawione towarzystwo.
ruscy, czy ukry, to jednak w sporty walki umio, trzeba im to oddać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów