Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Kontekstu nie znam, ale trochę nasz rodak przesadził i jego panienka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A w Niemczech to nie, do tej pory Polki w Niemczech to opiekunki lub sprzątaczki a stare niemry na nie plują i wyzywają od gówna.
Polki na całym świecie są znane z kurestwa. Zagraniczniaki przyjeżdżają tutaj aby poruchać łatwe kurwy za darmo, bo u siebie nic nie mogą zaruchać
Ten polaczek otarl sie o smierc i nawet o tym nie wie. Typ rozszarpalby go jak niedzwiedz gdyby nie hamowal emocji. Widac po nim
Tak tak. Oni są mocni tylko do dzieci i kobiet. I to pod warunkiem, że mają widły i siekiery, tacy z nich gieroje.
W zasadzie to idealna charakterystyka kacapii - kult Stalina, Lenina, Dzierżyńskiego, II WŚ, mordowania Polaków itp
Prawda?
Tak jakby i ruscy i ukry byli ulepieni z tej samej gliny (gówna). Fajnie, że w końcu to sam przyznałeś
A ty serio chcesz oddawać życie za Tuska/Kaczyńskiego i ich pojebane geopolityczne pomysły nakierowane wyłącznie na to, żeby się samemu nażreć u koryta za podatki? No to kurwa gratuluję braku rozumu i godności człowieka. Kiedyś byłem patriotycznie nastawiony, dziś już nie mam złudzeń. Dorosłemu, zdrowemu facetowi ten kraj nie ma nic do zaoferowania. Może mu za to wszystko odebrać. Według wszelkich możliwych statystyk, faceci w tym chlewie osranym gównem mają najbardziej przejebane ze wszystkich krajów kontynentu. Czy do was to kurwa dociera, wy pierdolone mięsa armatnie, że wiedziecie chujowsze życie niż w najbardziej sfeminizowanych krajach świata? Zarabiacie mniej niż kobiety, pracujecie od nich dłużej, żyjecie krócej (bo kobiety mają głęboko w piździe wasze raki jąder itd), podejmujecie niebezpieczniejsze prace, musicie umierać na wojnach, dostajecie wyższe wyroki karne, rozwód to praktycznie zawsze wasza wina a po nim możecie zapomnieć o własnych dzieciach choćbyście się zesrali. Kurwa, prawo pracy przewiduje dla was większe ciężary do noszenia, za co nie dostaniecie posiłków w pracy na koszt pracodawcy - w przeciwieństwie do kobiet. Takie rzeczy nie mają nawet logicznego sensu. I wam się lampka nie zapala, że jesteście pierdolonymi niewolnikami? A obecna minister ds. równości mówi, że jeszcze nie wie w którym kierunku będzie się to wyrównywało xD no ale wy chcecie umierać za ten kurwidołek. Wasza sprawa. Ja się pierwszy ustawię w kolejce do kolaboracji z okupantem. Będę donosił jak pojebany. Nie na Żydów, bo ich szanuję bardziej niż mieszkańców tego kraju. Ten kraj od początku swojego powstania wojuje z każdym swoim sąsiadem i z wrogami wewnętrznymi, to są nadludzie, nowocześni Spartanie. Tylko właśnie na was będę donisił. Bo lubicie być jebani w kukle, homofobiczne pseudopedały. Nie za jakąś mityczną Rzeczpospolitą, która istniała do 1926 roku. Tylko za polityków, którzy znowu spierdolą do Rumunii jak w 39`, a potem rozpierdolą waszymi rękami pół stolicy jak pięć lat później. Nawet mi was nie jest żal. Bo trzeba mieć ujemne IQ, żeby takich rzeczy nie dostrzegać. Przy pierwszym wystrzale wywożę rodzinę za Odrę, do cywilizacji, a zaraz potem wracam tutaj jeździć na waszych garbach. Ha tfu wam w mordy.
Pomijając fakt że masz rację w sprawach społecznych, to jesteś zdrajcą, urodziłem się na tej ziemi i za nią i za rodzinę będę walczył a tobie i polityką może nawet sam osobiście odrąbie głowę i pójdę za to do raju
Dokładnie tak dima, dlatego polecam Ci ruszyć dalej na zachód i może uczyć się niemieckiego? Fajny język Powodzenia
dima nie będzie miał w niemcowni takiego luzu jak w polszy, dlatego mało który tam jedzie...
Jebany polski cwel jebać jego i żonkę dziwke
Dobrze powiedział ,odpierdol się. Bronisz ukraińca to chuj ci na ryj.Jebać cwela ukraińca,ich pojebany kraj i Twoją żonę i siostrę dziwkę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów