Nie oglądam TV od lat.Wkurwia mnie gówno stamtąd płynące. Ale to już całkowity upadek.Jak mam to odebrać? Jako sztukę? A może Biden ma swój kanał czy jak?
Nie oglądam TV od lat.Wkurwia mnie gówno stamtąd płynące. Ale to już całkowity upadek.Jak mam to odebrać? Jako sztukę? A może Biden ma swój kanał czy jak?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mam być szczery to chyba banda pedofili i ludzi, których swedzi jak to oglądają ma jakiś problem. Ja tutaj nie widzę, żadnego erotyzmu (zaraz ktoś napisze, ze jestem popierdolony, ale, tak taniec wykonywany przez dojrzale kobiety z cycem i zaokrąglona pupcia może być erotyczny). Taki taniec co najwyżej może być niesmaczny badz żenujący no i raczej taki efekt ma wywoływać. Ahh to lapanie ludzi na marketing i lewacko prawackie wojny. Niech sie lepiej katozjeby, zajmą realnym problemem pedofilii w kościele <3 no chyba, ze im sie podobały te zabawy z dzieciństwa.
Serio? Nic erotycznego nie widzisz w ruchach kopulacyjnych? Jeszcze może nie zdajesz sobie sprawy z tego co robią lewymi rękami w 0:41
Przeraziło cię, że ci dyga na widok innego chłopa ? A tak serio to Netflix jest po prostu chujowy, ja wole placic za HBO
Obejrzyj sobie murzyńskie zaloty starych lesbijek w serialu "Orange Is the New Black" i dowcipkuj.
Jako hetero mam lekki PTSD.
Serio? Nic erotycznego nie widzisz w ruchach kopulacyjnych? Jeszcze może nie zdajesz sobie sprawy z tego co robią lewymi rękami w 0:41
Wiesz, może on jeszcze nie wie o co chodzi z tą kopulacją
My mówimy o faktach, nie o tym co gadają na konferencjach prasowych.
jakich faktach? jakieś konkrety poza urojeniami?
Żeby zobaczyć o co tyle szumu, postanowiłam obejrzeć film. Niektórym też radzę, bo ten film to dramat poruszający kilka ważnych tematów.
Głównie temat tego jak zacofane (słownik nowomowy wydanie dziesiąte, patrz: konserwatywne) społeczeństwo nie jest gotowe na radosne aprobowanie pedofilii.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów