Nie oglądam TV od lat.Wkurwia mnie gówno stamtąd płynące. Ale to już całkowity upadek.Jak mam to odebrać? Jako sztukę? A może Biden ma swój kanał czy jak?
Nie oglądam TV od lat.Wkurwia mnie gówno stamtąd płynące. Ale to już całkowity upadek.Jak mam to odebrać? Jako sztukę? A może Biden ma swój kanał czy jak?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po zapowiedzi filmu w sieci pojawiły się oskarżenia o seksualizację dzieci. 11-letnie aktorki mają w filmie tańczyć tzw. twerk, czyli taniec o zabarwieniu erotycznym. Również sam plakat promujący film spotkał się z oburzeniem internautów. Widać na nim dziewczynki w wyzywających pozach.
Po fali krytyki Netflix przeprosił za użycie takiej formy promocji filmu. Plakat promujący film został zmieniony. Szefowie amerykańskiej firmy nie zdecydowali się jednak na wycofanie emisji. Film ma ukazać się na platformie 9 września. "
Lewizna commando
" Film opowiada historię 11-letniej Amy, która dołącza do szkolnego zespołu tanecznego Cuties. Fabuła skupia się na odkrywaniu przez dziewczynkę jej kobiecości, co wzbudza gniew jej matki, która wyznaje konserwatywne wartości. Film otrzymał nagrodę za najlepszą reżyserię na tegorocznym Festiwalu Filmowym Sundance.
Po zapowiedzi filmu w sieci pojawiły się oskarżenia o seksualizację dzieci. 11-letnie aktorki mają w filmie tańczyć tzw. twerk, czyli taniec o zabarwieniu erotycznym. Również sam plakat promujący film spotkał się z oburzeniem internautów. Widać na nim dziewczynki w wyzywających pozach.
Po fali krytyki Netflix przeprosił za użycie takiej formy promocji filmu. Plakat promujący film został zmieniony. Szefowie amerykańskiej firmy nie zdecydowali się jednak na wycofanie emisji. Film ma ukazać się na platformie 9 września. "
Lewizna commando
Nie zrozumiałeś mnie. Ja chciałbym poznać Wasze opinie i zdanie na ten temat.
Huja się znacie powyżej to jest audycja dla biskupów, proboszczu i całego kleru.
nope. to są dziwczynki. kler woli wyciskać krem z eklerek
Dariusz Filipek.ten od drugiego linku,to raczej od netpedofliksa kasę za ten artykułek dostał.
Powinni was administratorzy jebać za te pedofilskie treści. Zaczynam się zastanawiać, czy im się to podoba.
Nadział bym na kutasa ta w okularach bez względu na konsekwencje pedofilię i inne katolickie pierdolenie wsiokow z pl
A ty kurwa to kto? Ksiądz z demencją?
Widzę brak spójności w twoich komentarzach.debilu.
Nie ma to jak samozaoranie.
Odjeb jedną osobowość a będzie lżej dla wszystkich homosapiens.
ps;
Polecam poczytać komentarze tego idioty,a wnioski same się nasuną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów