standart zajebane z JM
a tak od Siebie to wiem MC dobra fura ale bez poszerzonego skretu to tak sie ladnie nie zlamie jak typowy driftowoz!!!
Co za czasy żeby s klase do tego używać, ogarnijcie się z tym driftem gdzie nie zajrzysz tam coś bokiem lata.
czy 200 sx albo rx7 podbiła rekord długości driftu? nie, to nowe M5, więc nie zależy od samochodu a od kierowcy
masaq, ja nie napisalem ze kierowca chujowy i samochod zjebany!!! nie pogardziłbym taka S!!! chodzi o to ze cala esencja jest w tym jak sie skladasz zauważ ze w 1:30 nissan leci pod wiekszym katem niz S. driftowac mozna nawet maluchem! cala zabawa jest w tym zeby tyl Cie wyprzedzal. Ale widze ze chyba znawca driftu nie jestes:( aaaa zapomnialem ty tutaj jestes tylko od hejtu:P
Oczywiście jako 'prezesa' w mercedesie trzeba było dać żydka... Już powoli sram tym jak we wszystkich prawie mediach różnej maści pokazuje się obraz bogatego człowieka sukcesu w roli żydka. Tak aby goje pamiętały kto odnosi sukces i kto jest ich panem.
ale m5 nigdy nie będzie tak zwrotne i nigdy nie poleci takim wychyłem jak 200 sx - jest zbyt ciężkie i zbyt długie.
długość driftu nie przekłada się na jego "jakość" - więc rx 7 i 200 sx to lepsze driftowozy, co nie znaczy że S i M5 nie postawisz bokiem
napisałem dokładnie to co ty tylko w inny sposób - to jasne ze S nigdy się tak nie wychyli jak 200 sx, jest po prostu zbyt długa
nie jestem specem od driftu, ale mam fwd i rwd w domu więc wiem jak to jest czasem jak cie tył wyprzedza