Morał: za dużo sadistica
Morał: za dużo sadistica
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak go znajdą to już nie będziesz miał
Dziś w godzinach rannych doszło do przykrego incydentu przy Urzędzie Miasta i Gminy Murowana Goślina ul. Poznańska 18 (wejście od strony parku). Nieznani sprawcy powiesili zamaltretowanego kota na klamce od drzwi wejściowych do urzędu.
W związku z faktem, iż technik kryminalny z Policji w Poznaniu musiał zabezpieczyć ślady - urząd był nieczynny.
Po zakończeniu przez policję procedury zabezpieczającej - urząd (wcześniej niż podawaliśmy w pierwszym komunikacie) ok. godz. 10:30 został ponownie otwarty dla interesantów.
Ponieważ ww. zdarzenie jest traktowane jako przestępstwo - sprawcy tego makabrycznego czynu będą ścigani z mocy prawa.
Kurwa mać ja tam mieszkam... Dzieci sie najarały końskiego gówna i im odjebało
edit:
znalazłem coś więcej:
Na początku urzędnicy informowali o zwłokach zwierzęcia przybitych do drzwi, ale policja zdementowała te informacje.
...no przecież "Wszystko wskazuje na to, że zwierzę przybijane do drzwi jeszcze żyło", to jak miała nie dementować, przecież to nie były zwłoki tylko żywy kot : D
Rozżalają się bo to niewinna istota (tak, oczywiście że ludzie którzy umierają z głodu i wojen też są niewinni - ale o tym zaraz) i dzieję się [widocznie dla gołego oka] obok nas (nie dzieję się to na bliskim wschodzie lub nie dzieję się to w dość niezauważalny sposób, jak np. bieda w naszym kraju) - przepraszam, jeśli widzę kota przybitego do drzwi mam się nie rozżalać tylko napisać list motywacyjny do Etiopii pt. "Będzie lepiej, myślę o was"?
Mówiąc o wojnach i głodzie - uwierz mi, chyba że jesteśmy wolontariuszami, nie mamy na daną osobę, rodzinę, społeczność większego wpływu - nie popieram rządów toczących bezsensowne wojny, nie popieram niekompetencji i zacofania powodującego biedę, staram się nie utrzymywać moimi pieniędzmi wielkich korporacji wyzyskujących ludność co biedniejszych państw, lecz niczego innego nie mogę zrobić - a że i tak robię dużo [należąc nawet do AI] mam prawo rozżalić się nad jebanym kotem, którego przybił do drzwi zapewne jakiś wspaniałomyślny, dorośle zacofany umysłowo nastolatek - choć nie wykluczam też patologii troszkę wyższej grupy wiekowej.
Więc mi tutaj nie pierdol - kot, ma takie same jebane prawo żeby się na nim rozżalać jak człowiek, a nawet większe, bo człowiek (jako społeczność) zasłużył sobie szczerze, na taki los jaki go dotyka.
Dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów