📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Po chuj wrzucacie tutaj filmiki bazując na tym ,że dostaniecie piwo za znanego youtubera??
ma gościu pomysł na biznes, życzę mu sukcesu
Fajny pomysł, aż sobie obejrzę. Dzięki za wstawkę.
A niektórzy, z zazdrości życzą mu chuja w dupę (albo w oko, bo ponoć w dupę to przyjemność).
Z mojej strony plus dla niego, za wytykanie szwindlów w reklamach pierdolonych wyzyskiwaczy.
Zdrówko
Z mojej strony plus dla niego, za wytykanie szwindlów w reklamach pierdolonych wyzyskiwaczy.
Zdrówko
Powiem szczerze, nie przepadam za adbusterem, ale z chęcią zobaczę jak to wszystko wyjdzie w praniu. Życze mu powodzenia, no i jakby nie patrzeć na "polskim" youtubie to chyba do tej pory wpadł na pomysł tego "rialiti szoł" tylko on.
a masz to 15 piwo . Koleś ma dobry łeb, wymyślił sobie pomysł na biznes i trzepie dobrą kapuchę . A sam pomysł bardzo mi się podoba i podziwiam go że mu się chce ;P
''Po chuj wrzucacie tutaj filmiki bazując na tym ,że dostaniecie piwo za znanego youtubera??''
a ty na czym teraz bazujesz?ze dostaniesz piwa za pojechanie youtubera i zwrocenie uwagi sadolom?
a ty na czym teraz bazujesz?ze dostaniesz piwa za pojechanie youtubera i zwrocenie uwagi sadolom?
obejrzałem kilka odcinków, ta wywłoka czeka na propozycję pracy od jakiejś poważnej agencji reklamowej albo działu marketingu jakiegoś dużego producenta. Wystarczy zauważyć, że czasami daje fachowe opinie, co należałoby zmienić w jakiejś reklamie, albo wymyśla nawet hasła reklamowe, koleś ewidentnie puszcza oko w stronę pracodawców i liczy na to, że gimby go wypromują. Ogólnie to napisałbym wam, młodzieży gimnazjalna, co macie zrobić wy i wasze vlogi, ale szkoda warna oberwać
@up gościu chce uczciwie zarobić kasę, a tacy jak wy tylko opierdalać i pouczać innych potrafią. Zrób coś samemu, wypoć siódme poty to może zmienisz zdanie na temat pracy innych ludzi.
Krak napisał/a:
co to gówno robi na głównej?
Dotrzymuje Ci towarzystwa.
A tak do tematu to naprawdę może wyjść ciekawie.
Ode mnie piwko
pesanserinusminor, Pewnie, wywłoka jedna. Śmie mieć pomysł na siebie zamiast całe życie spędzić na zasiłku dla bezrobotnych popijając denaturat i pierdoląc jak to życie jest do rzyci
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów