Polska Policja ściga "krUla" szos. Dźwięku nie ma,... Może i nawet lepiej... Efektowne zatrzymanie made in USA? ... Jednak nadal to Polska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
sensualna napisał/a:
jakim debilem trzeba być żeby zamiast przyjąć mandat zacząć spierdalać
Wracaj do kuchni. Nikt nie spierdala przed policją, żeby uniknąć mandatu -.-
Ciekaw jestem jak wyglądają statystyki.. ja rozumiem, że ktoś coś odbjebał i myśli że spierdzieli.. ale ilu faktycznie się to udaje? rzuć ktoś coś jakimiś statami ile pościgów jest udanych (zatrzymanie lub rajdowiec się sam eliminuje)
Henboh napisał/a:
Może i nasza policja mało ćwiczy z bronią, ale nie pierwszy raz drogówka pokazuje, że szkolenia z prowadzenia pojazdów mają.
No i lepszego zakończenia, niż tępy chuj lądujący w rowie, nie można było sobie wymarzyć. A teraz jeszcze go wykastrować by się przydało.
Witam. jako przedstawiciel WRD powiem taką ciekawostkę, że zazwyczaj uciekający przed pościgiem z prawdopodobieństwem 80% tak na oko lądują w rowie, albo walą w bandę lub drzewo. Co do kastrowania. Niestety nie możemy, ale zawsze doceniamy takich rodzynków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów