📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
strasznie to wulgarne
Pozytywna babeczka, kiedyś robiła niezłą muzykę, ale teraz za tą nową muzyczną kaszanę piwa nie ma.
Kiedyś to nie ona robiła muzykę, ona tylko była instrumentem, za resztę odpowiadał Skawiński. A teraz, dała znać co jej w duszy gra(/ło zawsze).
No tak, a odkąd Skawiński uwolnił się od tego pop-demona Chylińskiej to już tylko i wyłącznie gra to co mu w duszy gra - stary dobry hard rock i heavy metal!
Hmmm a pozniej sie mowi, ze Polska jest nietolerancyjna wobec obcokrajowcow. Na sam widok zoltego mowic "ni chuja" , murzynowi wpierdolic, zwyklego niemca wyzywc od szwabow, rosjan od kacapow... w sumie, z cyganami robia porzadek. ale i tak kocham ten kraj.
dawid2403 napisał/a:
Hmmm a pozniej sie mowi, ze Polska jest nietolerancyjna wobec obcokrajowcow. Na sam widok zoltego mowic "ni chuja" , murzynowi wpierdolic, zwyklego niemca wyzywc od szwabow, rosjan od kacapow... w sumie, z cyganami robia porzadek. ale i tak kocham ten kraj.
Stary.. ja tylko za to ten kraj jeszcze lubie
ach stare O.N.A....
bloodwar napisał/a:
No tak, a odkąd Skawiński uwolnił się od tego pop-demona Chylińskiej to już tylko i wyłącznie gra to co mu w duszy gra - stary dobry hard rock i heavy metal!
Przesłuchaj choć jeden kawałek z jego najnowszej płyty " me & my guitar"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów