Ale już nie będzie,bo nie żyje. Los Angeles
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale już nie będzie,bo nie żyje. Los Angeles
A teraz rodzinka domaga się 30mln$ zadośćuczynienia za rzekome zabójstwo.
edition.cnn.com/2023/12/22/us/los-angeles-sheriffs-department-claim-wo...
edition.cnn.com/2023/12/22/us/los-angeles-sheriffs-department-claim-wo...
Carnage666 napisał/a:
Gdyby chodzilo o ludzi to sad by ich wysmial. Ale tu mamy do czynienia z czarnym przywilejem; wiec moze byc roznie.
Ja nie widzę nieprawidłowości widać czarnych trzeba strzelać
Zajebista akcja. Policjant próbuje wejść z buta jak do siebie a potem strzela do nie atakującej policjanta małpy jak gdyby nigdy nic
Carnage666 napisał/a:
Ja tam słyszę kilka razy "he punch ma babe", baba nie startuje do policji i nie unosi ręki z nożem na fagasa, wskazuje na niego, a oni ją odstrzelili. Na dodatek sama wezwała tą policję. Policjant ma przejebane, tym bardziej, że to nie jego pierwsza taka akcja.
Heliar napisał/a:
Ja tam słyszę kilka razy "he punch ma babe", baba nie startuje do policji i nie unosi ręki z nożem na fagasa, wskazuje na niego, a oni ją odstrzelili. Na dodatek sama wezwała tą policję. Policjant ma przejebane, tym bardziej, że to nie jego pierwsza taka akcja.
no ale trzymala typa lewa reka a w prawej miala noz i 30sec wczesniej grozila ze go nim odjebie
0:18 "Yeah. Im gonna stab him"
Kris891 napisał/a:
Zajebista akcja. Policjant próbuje wejść z buta jak do siebie a potem strzela do nie atakującej policjanta małpy jak gdyby nigdy nic
generalnie wydaje mi sie ze psiarnia ma chronic nie tylko siebie ale cale bydlo
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów