📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmieszne czasy, kiedyś to babcie wychowywały dzieci. Teraz rodzice zapierdalają od rana do nocy, w weekendy na jakieś śmieszne szkolenia, na których tylko chleją i później zdziwko że obca baba znęca się nad bachorami. Czasy wyścigu szczurów. Później rodzice na starość zdziwieni że są odstawiani do domu starców. Role się po prostu odwracają i tym razem, to nimi nie ma nikt czasu się zajmować.
hah rok w zawieszeniu to jest kurwa zart? To jest dowod na to, ze nie powinno sie wspolpracowac z organami scigania tylko wymierzac samosad. 8miesieczne dziecko... Ja pierdole.. Przeciez to zwyrodniala kurwa ktora sie powinno przez rok bic po mordzie twardym kijem w ktorym jest wbity gwozdz...
Tyle jest młodych dup szukających pracy jako opiekunka. Sam z taką mam ochotę zostać w domu zamiast iść do pracy. A oni takie próchno stare, znerwicowane i z wiecznie niezadowolone zatrudniają.
Gwałcić logikę dalej, będzie więcej materiałów na sadola.
Gwałcić logikę dalej, będzie więcej materiałów na sadola.
Ma ktoś numer? Chyba czuje że dla mojego malucha potrzebuje niani
Napisał bym coś o tej przemiłej pani, ale nie mogę bo jestem po wyroku za zniesławienie w internecie. Przemiła Pani i przesympatyczny malec...............
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów