📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa nie człowiek. na dodatek stara.
a ja nie zawiadamiałbym policji czy prokuratury.
sam podziękowałbym "niani"...
sam podziękowałbym "niani"...
1000zł zadośćuczynienia dla dziecka? Serio kurwa? Chyba miesięcznie do końca życia, żeby cipa pamiętała
Jak można oczekiwać, że ktoś po menopauzie i w wieku poniemieckiego bunkru będzie zajebistą nianią?
"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch
Ymirrr napisał/a:
Chujowe, nic nie widać
Bo to widziane oczami niani.
Tylko w polsce takie jaja. 1000 zł grzywny, 3 lata w zawieszeniu + 5 lat zakazu wykonywania zakazu. Jak dla mnie takich (pod)ludzi, którzy nie potrafią normalnie funkcjonować w społeczeństwie bądź stanowią zagrożenie dla innych od razu na szubienice.
najlepsze jest te pięć lat zakazu. Ja już bym za skurwysyna takiej nie zaufał nawet po stu latach
Kurwa mać. Tak mała kara? Dziecko w tym okresie jest najbardziej wrażliwe i kształtuje swój charakter. Wszystko chłonie jak gąbka. Bardzo możliwe, że takie zachowanie wobec dziecka spowoduje poważne problemy w życiu dorosłym. Kurwa rok w zawieszeniu na 3 lata? Powinna dostać 10 lat + codzienne tortury. Pojebane państwo, za posiadanie woreczka z pewną roślinką można dostać 3 lata... Kurwa! Kurwa! Kurwa!
Won do piekła, kurwo wściekła!!
By jej ostro wpierdolili przynajmniej by mieli jako taką satysfakcję (a po tym nagraniu każdy sędzia uznał by to za działanie w afekcie), a ten wyrok dla niej to kpina jakaś....
PS Sam mam ochotę jej wpierdolić choć nie moje dzieci...
PS Sam mam ochotę jej wpierdolić choć nie moje dzieci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów