📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Należy zawsze wierzyć we wszelkie cytaty zamieszczone przez kogokolwiek w internecie.
~Arystoteles, grecki filozof
~Arystoteles, grecki filozof
Czyli OP mówi, że tylko lewaki studiują, bo prawaki od razu do łopaty i kopanie rowów?
TheLunarProject napisał/a:
Czyli OP mówi, że tylko lewaki studiują, bo prawaki od razu do łopaty i kopanie rowów?
Mała korekta, prawaki do łopaty i nap🤬lać lewaków
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Tak jest. A ja po popcorn.

żmij napisał/a:
Tak jest. A ja po popcorn.
Wez mi też paczkę. Ja ogarnę coa-cole. Oczywiście z papierowymi słomkami i koniecznie cola zero
podpis użytkownika
mamurra napisał/a:
C🤬ja się znacie na studentach (i studentkach) XD
Ty za to, na studentach znasz się bardzo dobrze, jak oni na tobie
podpis użytkownika
Driver19cm napisał/a:
y za to, na studentach znasz się bardzo dobrze, jak oni na tobie
Na studentkach.
Biedaku XD
Driver19cm napisał/a:
W sumie to c🤬j co tam sobie działacie na minimalnej krajowej
Driver19cm napisał/a:
Wez mi też paczkę. Ja ogarnę coa-cole. Oczywiście z papierowymi słomkami i koniecznie cola zero
Nie zapomnijcie o sojowym latte dla Cezzara!
TheLunarProject napisał/a:
Nie mam pojęcia kto to jest OP ale dobrze mówi, statystyki nie kłamią. pis i konfa mają największe poparcie na wsi, wśród osób z podstawowym i zawodowym wykształceniem, a pozostałe partie demokratyczne w dużych miastach i z wykształceniem średnim/wyższym.
Takie są oficjalne dane OBOP i innych instytucji badających opinie publiczne.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
pozostałe partie demokratyczne w dużych miastach i z wykształceniem średnim/wyższym.
Haha. A skąd OBOP wie, jakie wykształcenie ma respondent? Dyplomy sprawdza?
Nie, "wie" to na podstawie własnej deklaracji respondenta.
Więc mała poprawka: poparcie dla ryżej mordy jest największe nie wśród ludzi wykształconych, tylko wśród tych, którzy *twierdzą* że są wykształceni. Nikt tego nigdy nie sprawdzał.
Sprawdzono natomiast coś innego:
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/438204,ilu-czlonkow-po-to-lud...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie