📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Halman najszczersze kondolencje z powodu twojego ojca. Nie idź w jego ślady królu sadistica
Wodę z Lichenia.
Działa bardziej szkodliwie, niż Lech free
I te plastikowe pół litra 4zł tam kosztuje, a ma 40% lub 45% woltów. I lepiej smakuje niż wóda. Akcyza nas gnębi...
Chyba nie piłas czystej cachaça, jest nienajlepsza w smaku, dopiero drink, caipirinha ze świeżymi owocami , którego baza jest cachaça jest smaczny.
pić to trzeba z głową a nie z kiełbasą!
kocur napisał/a:
Chyba nie piłas czystej cachaça, jest nienajlepsza w smaku, dopiero drink, caipirinha ze świeżymi owocami , którego baza jest cachaça jest smaczny.
Czysta dobra nie jest ale i tak znacznie lepsza niż wódka (przynajmniej mi gołda za bardzo nie wchodzi). A faktycznie oprócz jednego kieliszka piliśmy to jako caipirinię. Której to wariantów jest od groma, ale chyba i tak defaultowy (limonka, sachar i lód) jest najlepszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów