Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta szczekaczka czy inna nawigacja powinna powiedzieć: " Przejechałeś motop🤬dę. Nic się nie stało. Kontynuuj jazdę"

bercisko napisał/a:
Ta szczekaczka czy inna nawigacja powinna powiedzieć: " Przejechałeś motop🤬dę. Nic się nie stało. Kontynuuj jazdę"
Jesteś kompletnie bezduszny. Przecież mogła mu się stać krzywda, np zderzak mógł podrapać.
Motop🤬da i butloszczoch na jednym filmie to gwarancja satysfakcji
małpa-bez-banana napisał/a:
Choć wciąż są daleko w tyle do idiotów w bmw i audi, acz nie sposób się nie zgodzić, walka o podium jest zacięta.I spróbujcie mi wmówić ze motop🤬dy to nie samobójcy
W kasku pod szyją jest taki paseczek do zapinania. Zawsze zastanawiałem się po co.
Dlatego jak widzę zatrzymującą się taxę, zawsze mam czujność na najwyższym poziomie. Ludzie z tyłu nie mają lusterek a złotówa zamiast obserwować drogę, to zajęty jest liczeniem kasy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie