Poligon na hulajnodze.
Poligon na hulajnodze.
Szkoda tylko, że stara głupia franca psem w łeb nie oberwała.
Polowanie na kundla prawie udane. Musi poprawić ostatni element, czyli kundla pod pachę i ucieczka. Później kłaki opalić, do gara i na smalec.
Przy czymś takim (a 95% starych bab ma właśnie takiego szczura) robota całkowicie nieopłacalna z oprawianiem i zmarnowaną energią na wytapianie. Taniej wyjdzie gotowy ze sklepu kupić.
Wszędzie to samo. Przestrzeń publiczna na wyłączność pańciów i pańć z sierściuszkami. Czy idziesz chodnikiem, czy jak widać jedziesz ulicą musisz uważać, bo smycz musi być dostosowana do maksymalnej szerokości trotuaru czy też traktu. To ty masz się gimnastykować jako osoba postronna a nie piesio czy pańcia. Nie wspomne już o zapomnianym przez ludzkość podstawowym wyposażeniu każdego pieska - kagańcu!
Chyba ty. Ja mam wyjebane i ide jak przecinak. Niech lambadzairy i stare kurwy uważaja na te szczury na sznurku.
Przy czymś takim (a 95% starych bab ma właśnie takiego szczura) robota całkowicie nieopłacalna z oprawianiem i zmarnowaną energią na wytapianie. Taniej wyjdzie gotowy ze sklepu kupić.
To chociaż dla zabawy łapy poucinac i mordę trytką walnąć żeby głośno nie skomlał
"szczura"
Na zdjęciu, drogi kolego, przedstawiłeś tak zwanego nietopiesa. Ani to pies ani to nietoperz.
Kiedyś jadąc samochodem przepuściłem dziadka na przejściu dla pieszych. Jak tylko przeszedł ruszyłem i usłyszałem pisk... Nie wiedziałem, że za nim szedł taki kundel na smyczy... Do dziś mi jest głupio.
Szczur ma iść przy nodze a nie panoszyć się gdzie chce.
pies na spacerze ma eksplorować, wąchać, wyszczać się i wysrać a nie chodzić przy nodze. Przy nodze ma iść w tłumie, na pasach i jak widzisz inne psy z którymi mógłby sie zczapić.
Ty idąc z psem masz iść z brzegu a nie kurwa pies po lewej stronie chodnika ty po prawej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów