Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
______________
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
O co wszystkim chodzi z tą Hawajską??
O to, że pizza jest niby włoska i nie może mieć w składzie ananasa...
Takie tam pierdolenie...
Ja tam w dupie mam konwenanse, robię pizze z burrito.
O to, że pizza jest niby włoska i nie może mieć w składzie ananasa...
Takie tam pierdolenie...
Ja tam w dupie mam konwenanse, robię pizze z burrito.
A ja z tym co zostaje mi w lodówce, sam zamysł pizzy wywodzi się właśnie ze skrajnej biedoty, stąd i skromność składników na typowej ''włoskiej'' pizzy. W każdym domostwie dla tego regionu najpopularniejsze oprócz mąk oczywiście i pomidorów były rosnące wszędzie zioła. Do dzisiaj suszy się pomidory na słońcu. Nie bez powodu to kuchnia regionalna. Powinno się zabiegać o to, by nasz polski bigos czy pierogi otrzymały również certyfkat autentyczności (tak, wiem, bigos jest sposobem przyrządzania potraw kapuścianych).
Powinno się zabiegać o to, by nasz polski bigos czy pierogi otrzymały również certyfkat autentyczności (tak, wiem, bigos jest sposobem przyrządzania potraw kapuścianych).
Pierogi to są ukraiński i kresowe, ale bigos by się przydał tylko jaki przepis, bo każda rodzina ma swój a i tak u mnie co roku inaczej smakuje, za dużo składników nie dobierzesz idealnie tego samego smaku
Np. Pierogi Włodarskie w Nysie mają taki certyfikat.
Jakie sosy? debilu normalna pizza jest bez sosów tylko z oliwą, polaczki sobie wymyślili sosy, więc skąd wiesz że i rosjanie.
bo mieszkam w Tule, w Rosji.
Pierogi to są ukraiński i kresowe, ale bigos by się przydał tylko jaki przepis, bo każda rodzina ma swój a i tak u mnie co roku inaczej smakuje, za dużo składników nie dobierzesz idealnie tego samego smaku
jakie kurwa ukrainskie, ruskie jak dawne województwo ruskie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów