Takie tam pierdolenie...
Ja tam w dupie mam konwenanse, robię pizze z burrito.
O to, że pizza jest niby włoska i nie może mieć w składzie ananasa...
Takie tam pierdolenie...
Ja tam w dupie mam konwenanse, robię pizze z burrito.
A ja z tym co zostaje mi w lodówce, sam zamysł pizzy wywodzi się właśnie ze skrajnej biedoty, stąd i skromność składników na typowej ''włoskiej'' pizzy. W każdym domostwie dla tego regionu najpopularniejsze oprócz mąk oczywiście i pomidorów były rosnące wszędzie zioła. Do dzisiaj suszy się pomidory na słońcu. Nie bez powodu to kuchnia regionalna. Powinno się zabiegać o to, by nasz polski bigos czy pierogi otrzymały również certyfkat autentyczności (tak, wiem, bigos jest sposobem przyrządzania potraw kapuścianych).
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
, polski bigos jest zajebiście hardcorowy! Mógłbym go wpierdalać co tydzień
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Powinno się zabiegać o to, by nasz polski bigos czy pierogi otrzymały również certyfkat autentyczności (tak, wiem, bigos jest sposobem przyrządzania potraw kapuścianych).
Pierogi to są ukraiński i kresowe, ale bigos by się przydał tylko jaki przepis, bo każda rodzina ma swój a i tak u mnie co roku inaczej smakuje, za dużo składników nie dobierzesz idealnie tego samego smaku
Np. Pierogi Włodarskie w Nysie mają taki certyfikat.
Nine, ten, never sleep again.
Jakie sosy? debilu normalna pizza jest bez sosów tylko z oliwą, polaczki sobie wymyślili sosy, więc skąd wiesz że i rosjanie.
bo mieszkam w Tule, w Rosji.
Pierogi to są ukraiński i kresowe, ale bigos by się przydał tylko jaki przepis, bo każda rodzina ma swój a i tak u mnie co roku inaczej smakuje, za dużo składników nie dobierzesz idealnie tego samego smaku
jakie kurwa ukrainskie, ruskie jak dawne województwo ruskie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów