Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LudekPL napisał/a:
allah akbar nie pomógł
Za to nagrywający sapał jakby dochodził. Może to było celowe? Albo założyli się o dostęp do kozy?
Dała radę. Dała radę zjechać z tego zbocza szybciej od innej osobówki.
W terenówkach jeżdżą zjeby umysłowe. To następny lewel po kierowcach BMW
Tam było aż za dużo czasu, żeby dać w p🤬dę i w lewo, żeby nie wyj🤬 się na bok. Cóż, fura gwizda, tylko kierowca... p🤬da, zero reakcji.
Kosmodysk napisał/a:
W terenówkach jeżdżą zjeby umysłowe. To następny lewel po kierowcach BMW
Tak, tak, zjeby w terenówkach, BMW, Audi, Skodach, Mercedesach, na rowerach i motocyklach. Wszyscy źli i niedobrzy, tylko piwniczaki z Sadola robią wszystko jak należy.

W środku ktoś siedział za kółkiem, widać że hamował. Wyjątkowy dzban, jedzie pojeździć w terenie a nie ma pojęcia jak
Nemrod90 napisał/a:
Tak, tak, zjeby w terenówkach, BMW, Audi, Skodach, Mercedesach, na rowerach i motocyklach. Wszyscy źli i niedobrzy, tylko piwniczaki z Sadola robią wszystko jak należy.
Wk🤬ia się na terenówki, które są 3x większe od jego uno, a 50x szybciej parkują pod biedronką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie