📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
TYGRYS2008 napisał/a:
od strażaków się odpierdol bo to jedyna instytucja w Polsce, której można zaufać!!!
Już to gdzieś słyszałem i też miało najwięcej piw.
Ehh ja się żadko wypowiadam, ale panowie niestety pierdolicie, i pierdolcie sobie dalej. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, zza kompa rzeczywiście napierdalanie na strażaków jest może nawet trochę i zabawne, inaczej sytuacja wygląda kiedy siedzisz w zawiniętym na drzewo wraku z połamanymi nogami...
Mieszkam przy międzynarodowej E40 wypadki to nic nadzwyczajnego, gdyby nie ,,te prostaki z OSP" to dzisiaj po ziemi chodziło by dużo mniej ludzi
Mieszkam przy międzynarodowej E40 wypadki to nic nadzwyczajnego, gdyby nie ,,te prostaki z OSP" to dzisiaj po ziemi chodziło by dużo mniej ludzi
Dokładnie tak. Większość wypowiadających się tutaj negatywnie użytkowników pewnie i tak nigdy w życiu nie miała do czynienia ze strażą pożarną, ale krytykować potrafi każdy ;]
Momomomomo monster kill, tak mi się przypomniało ; D
Jak ma w tym kraju być lepiej skoro nawet obywatele nie znają zasad ortograficznych ojczystego języka... I ja się pytam "gdzie byli rodzice?!"
Aaa i podkreślam, że wiek tu nie ma nic do rzeczy, bo sam jakiś stary nie jestem...
Albo 90% użytkowników na sadisticu jest po zawodówce (zaocznej do tego) albo spaliście na lekcjach.
"Wieże" możecie sobie zbudować, a "żadko" to możecie się zesrać.
Jak ma w tym kraju być lepiej skoro nawet obywatele nie znają zasad ortograficznych ojczystego języka... I ja się pytam "gdzie byli rodzice?!"
Aaa i podkreślam, że wiek tu nie ma nic do rzeczy, bo sam jakiś stary nie jestem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów