18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
m................i 2012-09-06, 6:57
TYGRYS2008 napisał/a:

od strażaków się odpierdol bo to jedyna instytucja w Polsce, której można zaufać!!!

Już to gdzieś słyszałem i też miało najwięcej piw.
Zgłoś
SkoQ 2012-09-06, 9:23 1
Ehh ja się żadko wypowiadam, ale panowie niestety pierdolicie, i pierdolcie sobie dalej. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, zza kompa rzeczywiście napierdalanie na strażaków jest może nawet trochę i zabawne, inaczej sytuacja wygląda kiedy siedzisz w zawiniętym na drzewo wraku z połamanymi nogami...
Mieszkam przy międzynarodowej E40 wypadki to nic nadzwyczajnego, gdyby nie ,,te prostaki z OSP" to dzisiaj po ziemi chodziło by dużo mniej ludzi

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
Morei_Sky 2012-09-06, 12:39
Ale ochotnicza podpala by miec od akcji. Powiem tak, spalonych budynkow nie widze, wiec wieze ze straz dziala, bandziorów widze, wiem że policja śpi.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-09-06, 15:26 1
CHWDSP!! Tylko bóg może nam gasić pożary!

Emerytowany saren
Zgłoś
Kagen 2012-09-06, 17:55
SkoQ napisał/a:

inaczej sytuacja wygląda kiedy siedzisz w zawiniętym na drzewo wraku z połamanymi nogami...

Dokładnie tak. Większość wypowiadających się tutaj negatywnie użytkowników pewnie i tak nigdy w życiu nie miała do czynienia ze strażą pożarną, ale krytykować potrafi każdy ;]
Zgłoś
KingOfEvil 2012-09-12, 20:23
Momomomomo monster kill, tak mi się przypomniało ; D

Zgłoś
Chada123 2012-11-26, 20:45
Jak widzę wasze wypociny to mam ochotę pójść na dodatkowy j.polski na lekcje z ortografii...
Albo 90% użytkowników na sadisticu jest po zawodówce (zaocznej do tego) albo spaliście na lekcjach.
"Wieże" możecie sobie zbudować, a "żadko" to możecie się zesrać.
Jak ma w tym kraju być lepiej skoro nawet obywatele nie znają zasad ortograficznych ojczystego języka... I ja się pytam "gdzie byli rodzice?!"
Aaa i podkreślam, że wiek tu nie ma nic do rzeczy, bo sam jakiś stary nie jestem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów