📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
od strażaków się odpierdol bo to jedyna instytucja w Polsce, której można zaufać!!!
@up: Chyba, że płacą im od akcji i podpalają stodoły we wsi...
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
To on?
No i co tu się niby stało ? Powtórzył typ te kilkanaście razy i o to tyle szumu ? Gimbaza nie słyszała nigdy o jąkaniu się ? Ale of kors film ma już 10 piw, znajdzie się jeszcze 5 pajaców i ten szajs trafi na główną, tytuł filmu też fajny - jakbym wiochę oglądał.
Heh każdy boi się pojechać strażaka bo jacy oni kurwa szlachetni. To są tylko ludzie tak samo jak policja itd. Czy wy naprawdę nigdy nie zauważyliście pewnych nieprawidłowości w ich pracy? To ja wam opowiem historyjkę z mojego życia: Jechaliśmy z kumplem samochodem i koleś wyjechał nam nie ustępując przejazdu. Samochód jeden i drugi poobijany ale każdy wyszedł o własnych siłach. Po 5 min na miejscu kolizji pojawiają się 1 karetka , 1 policja i 2 wozy strażacki z ekipa 12 osób. Ich praca polegała na tym żeby zabezpieczyć(przysypać piaskiem) płyny które MOGŁY wypływać z samochodu. Nastepnie odholowali 2 wraki pobliską trawe. Cala ta operacja trawa 20min i sie zwineli. A po co? Po pieniąźki za kazdy wyjazd! . Ten maly przyklad juz szwiadczy o tym ze oni grniuszami nie są . Dam sobie reke uciac ze nie jeden łoi jakies błyszczotki w gruzach domow.Kolejne skcje taki jak: Spacerpwa;em po lesie z dziewczyna i zauwazylem ze sciółka sie leciuto pali . Zadzwonil do pobliskiej strzazy za 5 minut sa! znowu widze 2 radiowozy i 12 oosob,Wzialem wiec takiego mlodziala na bok i pytam sie grzecznie po co wam az tyle sprzetu i osob? a on mi na to: ZA KAZDYM RAZEM JEDZIEMY TAKIM SKLADEM BO ZA WYJAZD PLACA! no i gdzie ta logika?
najlepsze są te zjebane osp, wiejskie gówno. podpalają siano, zborze, stodoły lub chuj wie co jeszcze, a później jadą na bohaterską akcję
zdechnijcie kurwy
zdechnijcie kurwy
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Nie generalizujcie. Sam jestem strażakiem w OSP, za pożary płatne nie jest, bo zdarzały się podpalenia. Taki system powinien być wszędzie moim zdaniem. Poza tym pożary to tylko ok. 30% wszystkich alarmów, reszta to tzw. "zdarzenia lokalne" czyli wypadki, owady, podtopienia, nawet kot na drzewie. Piszecie, że strażacy tylko dla kasy itp. Znowu generalizujecie. W wakacje cała nasza jednostka szukała zaginionego chłopaka, prawie 10 godzin łażenia po krzakach, bagnach, lasach itp. Nikt z nas nie wziął za to nawet jebanego grosza. Jak widać nie wszyscy są tacy jak piszecie, a gdyby nie my, "zjebane osp, wiejskie gówno" wielu ludzi mogłoby stracić życie. Mieszkam przy drodze krajowej nr 8 ("gierkówka"). Najbliższa komenda PSP jest jakieś 20km od nas. Na tak ruchliwej trasie jaką jest w/w droga wypadki to standard. Zawsze jesteśmy na miejscu pierwsi, wielokrotnie dzięki nam udawało się uratować ludzkie życie. Hejtujcie dalej, mam to w dupie. Pozdrowienia z remizy.
Co Wy się tak pucujecie do strażaków? Nowa moda?
Wiadomo, są w porządku, bo się nie przypierdalają jak psy i gaszą pożary, ratują koty itd.
A ogólnie to ich lubicie dlatego, że są często w telewizji pokazywani po jakichś akcjach w wypadkach itd. Tak by było też sanitariuszami, gdyby nie to, że już dawno pojechali w pizdu. Nie tylko im należy się szacunek.
Wiadomo, są w porządku, bo się nie przypierdalają jak psy i gaszą pożary, ratują koty itd.
A ogólnie to ich lubicie dlatego, że są często w telewizji pokazywani po jakichś akcjach w wypadkach itd. Tak by było też sanitariuszami, gdyby nie to, że już dawno pojechali w pizdu. Nie tylko im należy się szacunek.
TYGRYS2008 napisał/a:
od strażaków się odpierdol bo to jedyna instytucja w Polsce, której można zaufać!!!
Szczególnie tym z OSP - gdzie nie jeden raz podpalali sami, żeby gasić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów