Te ostatnie niewyjaśnione śmierci wśród rosyjskich polityków i oligarchów to w sumie nic nadzwyczajnego. Takie rzeczy się zdarzają. Na przykład żona Stalina popełniając samobójstwo strzeliła sobie w głowę 10 razy po czym próbowała otworzyć okno na 15 piętrze na kremlu i skoczyć. Co ciekawe, tyłu pięter na kremlu nie ma i ten detal śledztwo ówczesnego KGB uznało za bardzo, bardzo dziwny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Informacje z dupy...
polecam książke , jak zabijają rosjanie. ksiązka opisuje jak działa tamto państwo terrorystyczne od dziesięcioleci... ksiazka sprzed paru lat
Żona Stalina, Nadieżda Siergiejewna, zginęła od postrzału w brzuch. Najprawdopodobniej było to samobójstwo po publicznej kłótni z mężem. Józef Wisarionowicz obrażał ją i zmuszał do picia dużej ilości alkoholu. Odmówiła, krzyknęła na męża, po czym pojechała do domu. Tam znaleziono ją martwą. Samobójstwo to najbardziej prawdopodobna przyczyna śmierci. Nie każda śmierć w ZSRR musi być samobójstwem.
Aha, w tamtym czasie nie było KGB. Sprawami zabójstw zajmował się zarząd GURKM podlegający pod NKWD. Późniejsze KGB za czasów Stalina nazywało się GUGB i również podlegało pod NKWD.
Aha, w tamtym czasie nie było KGB. Sprawami zabójstw zajmował się zarząd GURKM podlegający pod NKWD. Późniejsze KGB za czasów Stalina nazywało się GUGB i również podlegało pod NKWD.
Dam lepszy paradoks: Wprowadzanie pokoju na świecie przy pomocy bomby atamowej!
Mnie ciekawi czy te "niewyjaśnione" zgony to są goje czy chazary.
Ma ktoś jakieś pożądne info czy u kacapów dalej karty rozdają żymianie, tak jak u nas i u chochołów?
Ma ktoś jakieś pożądne info czy u kacapów dalej karty rozdają żymianie, tak jak u nas i u chochołów?
Ja największą bekę mam z "wołyniowców" i innych zakamuflowanych onuc, konfedałów z sadola. Podchwyciły teraz wiatr w żagle i szczękają ile wlezie spokojnie, nato i przede wszyatkim Polska na spokojnie zareagowały. Widać kulturę i profeskę zachodu.
A ostatnia strzelanina to kolejna zbrodnia wojenna popełniona przez ruskich żołnierzy. Tym razem symulowali poddanie się, a następnie zaczęli strzelać w Ukraińców. Niestety w wyniku tej akcji śmierć poniósł ukraiński obrońca.
Na szczęście zbrodniarze zostali odstrzeleni i już nikogo więcej nie zabiją.
Szkoda Ukra.
Slava
A ostatnia strzelanina to kolejna zbrodnia wojenna popełniona przez ruskich żołnierzy. Tym razem symulowali poddanie się, a następnie zaczęli strzelać w Ukraińców. Niestety w wyniku tej akcji śmierć poniósł ukraiński obrońca.
Na szczęście zbrodniarze zostali odstrzeleni i już nikogo więcej nie zabiją.
Szkoda Ukra.
Slava
Jak zabijają ukraińcy? Po co pytam przecież to nasi bracia.
Pojęcia dzieciaku nie masz o nienawiści ukrainy wobec Polski.
Rosja nie jest naszym przyjacielem, ale tym bardziej ukraina.
PoważnyDemokrata napisał/a:
Ja największą bekę mam z "wołyniowców" i innych zakamuflowanych onuc, konfedałów z sadola. Podchwyciły teraz wiatr w żagle i szczękają ile wlezie spokojnie, nato i przede wszyatkim Polska na spokojnie zareagowały. Widać kulturę i profeskę zachodu.
Slava
Pojęcia dzieciaku nie masz o nienawiści ukrainy wobec Polski.
Rosja nie jest naszym przyjacielem, ale tym bardziej ukraina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów