📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Ale popłynął....
Halman napisał/a:
prawie jak titanic
Riikko napisał/a:
myslalem, ze cos mu pierdolnie na glowe.
W twojej rzeczywistości to Titanica pierdolnął chyba meteoryt.
Zulu-Gula napisał/a:
W twojej rzeczywistości to Titanica pierdolnął chyba meteoryt.
sadistic udowadnia, ze w tamtych krajach czesto dachy albo inne diabli spadaja na leb
@Riikko, Halman napisał w opisie "prawie jak titanic". więc jaki chuj miałby spaść?
Zulu-Gula napisał/a:
@Riikko, Halman napisał w opisie "prawie jak titanic". więc jaki chuj miałby spaść?
przeoczylem, wybacz mi. prosze.
Zulu-Gula napisał/a:
Góra lodowa mogła mu spaść
Zulu-Gula napisał/a:
Kolego Żulu-Gula, akurat ciebie o taką nieznajomość realiów Sadola bym nie podejrzewała.
Wyobraź sobie że jesteś na pustyni: ani kamienia na horyzoncie, ani chmurki na niebie... no po prostu nie ma bolca aby fortepian ci na łeb nie spadł.
Latających gór lodowych jeszcze nie widziałem, a w dodatku 81% ich masy znajduje się pod wodą.
Jakiś kawał lodu to może się oderwać i spaść,
majeńka napisał/a:
Wyobraź sobie że jesteś na pustyni: ani kamienia na horyzoncie, ani chmurki na niebie... no po prostu nie ma bolca aby fortepian ci na łeb nie spadł.
To jak ze spierdalaniem na drzewo przed niedźwiedziem polarnym.
Przecież była barierka, ślepa?
Kot_nielot napisał/a:
Przecież była barierka, ślepa?
Trochę potargane oznaczenia przez powódź ale była ok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów