📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pierdolony wsadził te dupsko do tego wiadra jak jakiś jebany krab
siwybis napisał/a:
To teraz ich we wiaderkach sprzedają? kiedyś w łańcuchach.
Skoro napisałeś "we wiaderkach", to czemu nie napisałeś "we łańcuchach"?! Pewnie mi nie odpowiesz, bo masz to "we dupie"...
szkoda że wlazł dupsko do środka, ciekawiej by było jakby zrobił to tak ,jak z pamiętym słoikiem...
od jutra w stanach nowe napisy na wiaderkach,
nie wsadzac dupy do wiadra
nie wsadzac dupy do wiadra
Salieri16000 napisał/a:
Skoro napisałeś "we wiaderkach", to czemu nie napisałeś "we łańcuchach"?! Pewnie mi nie odpowiesz, bo masz to "we dupie"...
sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/w-we;10062.html
Czego dzisiaj uczą w szkołach? Obciągania księdzu?
Tak wygląda Resp mokebe ;E
Teraz już wiem po co te wiaderka z castoramy
siwybis wstawiasz link a nawet nie sprawdzasz jego zawartości, gdzie w "wiaderku" druga litera to spółgłoska debilu? Forma "we wiaderku" jest niepoprawna.
K.Jah napisał/a:
siwybis wstawiasz link a nawet nie sprawdzasz jego zawartości, gdzie w "wiaderku" druga litera to spółgłoska debilu? Forma "we wiaderku" jest niepoprawna.
"We piszemy regularnie przed wyrazami, które zaczynają się od spółgłoski [w] lub [f], a potem mają jeszcze jedną spółgłoskę"
Nie druga litera tylko dowolna kolejna w wyrazie. Debilu to sobie możesz do swojego starego mówić że nie wyciągnął na czas i cię spłodził.
siwybis napisał/a:
"We piszemy regularnie przed wyrazami, które zaczynają się od spółgłoski [w] lub [f], a potem mają jeszcze jedną spółgłoskę"
Nie druga litera tylko dowolna kolejna w wyrazie. Debilu to sobie możesz do swojego starego mówić że nie wyciągnął na czas i cię spłodził.
Baranie osrany, wlasnie chodzi o druga litere jako spolgloske.
We włożonym
We wtorek
A nie kurwa spolgloska jako dowolna litera.
To samo barany twojego pokroju robia z "z i ze"
Np Ze stołu, ze Stargoradu, a nagminnie jest pisane przez jelopow we wszystkich kombinacjach z wyrazami z 2 spolgloskami po sobie np z stolu, z starogardu, co jest nawet kurwa ciezko wymowic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów