uderzenie niczego sobie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Emocje jak na grzybobraniu..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jebany robot
w pierwszej chwili myślałem, że to gameplay.. grafika dosyć dobra
0% skilla, 100% farta
Pierdolony farciarski skurwiel
Nie wiem jak oni to robią ale weźcie sobie sadole wyobraźcie jak czasami ledwo trafiacie do kibla, a ci kolesie naginają system takimi trafiejkami.
Propsy piwa i co tylko jeszcze
Nie wiem jak oni to robią ale weźcie sobie sadole wyobraźcie jak czasami ledwo trafiacie do kibla, a ci kolesie naginają system takimi trafiejkami.
Propsy piwa i co tylko jeszcze
Juz za drugim razem by tak nie zrobil.
Not bad... not bad at all...
To jest w pizdu sadolowe, weźcie co wy wstawiacie
myślałem, że ktoś w ryj dostanie tą piłką.
Nawet nie zauważyłbym z tak daleka, że wpadła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów