Zdarzenie z Houston, kolega opalony postanowił zarobić. Jak widzimy, złapane w rękę uznaje za swoje...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jestem rasistą, ale uważam, że profilaktycznie wszystkich czarnych powinno się spalić albo rozstrzelać. Co taniej wyjdzie. I żeby ktoś sobie nie pomyślał bardzo lubię Małpy.
CewaGno napisał/a:
Nie jestem rasistą, ale
ale pierdolne se głupim tekstem i okrasze go jeszcze głupszym komentarzem o małpach hehehue kurwa jakby u nas nikt na zrywkę nie jumał rzeczy . Ja rozumiem, że jesteś ze spokojnego osiedla, spokojnych ludzi i nie widujesz takich rzeczy. Dlatego po wejściu na sadola odkrywasz nowy świat , mimo to zapamiętaj że jeśli używasz zdania "nie jestem rasistą, ale" to jesteś rasistą ale nieuświadomionym. Chuj w cewke moczową wszystkim złodziejom niezależnie od koloru skóry i zawodu (patrz politycy).
Stwierdził że ta torebka bardziej pasuje do niego. Zbieżność kolorów (jego i torebki) oczywiście przypadkowa.
A co na to lewaki buraki pokroju Fanggotten'a i innych jemu podobnych białorycerzy, którzy z jednej strony bronią czarnych, że wcale nie są gorsi niż biali a do tego, który uważa, że baby to i tamto, iż takie cudowne i zaradne a małpy nie umie taka "lwica" okiełznać? Przecież tutaj dla tego lewackiego buraka jest sprzeczność w chuj, czyli tak: czarny kradnie (przestępca) i do tego bije białą kobietę, więc jak? Po czyjej stronie stanęłaby ta cipa w okularach? Albo po czyjej stronie stanęłaby czarna szmata (baba albo chłop), która uważa, że biali do kasacji? Jak dla mnie, to czarnych pokroju tego łajdaka wprost do więzienia o zaostrzonym rygorze, gdzie całymi dniami łupie kamienie i dostaje 2 suche bułki i 250 ml wody do picia i tak przez 5 lat, to się czarna szmata nauczy ciężkiej pracy, potem po 5 latach wywózka do Afryki i chuj
Mogą się ubierać w modne ciuchy, nosić modne fryzury ale nawyki mają wszyscy takie same
USA ma swoją poprawność polityczną i co z tego wyszło ? rozbuchane asfalty które już się nie kryją z takim kradzieżami . Na szczęście są kamery a te durne małpiszony nie są zbyt bystre właściwie to idioci. Później po takich akcjach płaczą w TV że w więzieniach siedzi same czarne gówno, ciekawe dlaczego ??
cuurniprime napisał/a:
Niczym małpa w zoo
A słyszałeś kiedyś, żeby małpa komuś coś ukradła? Szanuj te zwierzęta, bo w naturze same się utrzymują i zdobywają żarcie z drzewa.
najwazniejsze, ze nie kacap. Uwazam, ze wszystko ok. Jakby to byl rusek to nieladnie ale kazdy inny to jest spoko!
CewaGno napisał/a:
Nie jestem rasistą, ale uważam, że profilaktycznie wszystkich czarnych powinno się spalić albo rozstrzelać. Co taniej wyjdzie. I żeby ktoś sobie nie pomyślał bardzo lubię Małpy.
a ja jestem
Witamy w kolejnym odcinku show pt. Z kamerą wśród zwierząt. Tym razem, naukowcy postanowili kręcić z ukrycia, aby w żaden sposób nie wpłynąć na zachowanie samca. Aby tego dokonać rozwieszono ukryte kamery w środowisku, w którym przyszło mu egzystować po tym, jak jego przodków złapano w siatkę. Osobnik którego możemy zaobserwować idzie pewnie przed siebie, ale nagle dzięki swoim zmysłom jego uwagę przykuwa skórzana torebka leżąca w pokoju obok. Widać jak głęboko bierze wdech aby dzięki swoim dużym otworom w nosie wyczuć zapach torebki. Chwila zamysłu. Sekunda wahania i decyzja podjęta. Rzucił się pełnym pędem i w mgnieniu oka dopadł upragnionego przedmiotu. Szybki zwrot... Ale co to? Pojawia się człowiek i goni zwierzę. Samiec odpowiada atakiem. Udaje mi się zbiec. Przecznice dalej otwiera torebkę i już wie, że jego zmysły go nie oszukiwały. Wewnątrz był przedmiot którego tak bardzo pożądał, że wolał zaryzykować swoje beznadziejne, ale własne życie. Banan.
Ja też nie jestem rasistą ale na utylizacji tego ścierwa to bym proponował nie oszczędzać
tranzystor napisał/a:
A słyszałeś kiedyś, żeby małpa komuś coś ukradła? Szanuj te zwierzęta, bo w naturze same się utrzymują i zdobywają żarcie z drzewa.
Oczywiście, że kradną. Wpisz sobie w YouTube np. "monkey steals".
Przecież wystarczyloby mu te różowe dresiki do kostek ściagnąć i pchnąć na ścianę albo coś innego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów