Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaką to trzeba być kurwą niemytą. Co ten kloszard mu zrobił...
Może dostał od niego VW a chciał dwa Bentleye
Ktoś w kraju DaSilvy podpala nic nieznaczące gówno śpiące pod mostem - zajebać chuja!
Obyście zdechli pod takim mostem hipokrytyczne śmieci.
Powyżej oczywiście komentarze sadolowych pizdeczko-cipeczek z podwójnymi standardami.
Ktoś rzuca się z bloku - zajebiście klapnął o glebę
Rozjebuje się motocyklista - dobrze tak motopizdeczce
ISIS albo gang obcina łby i patroszy związanych ludzi - prawdziwy hard
Ktoś w kraju DaSilvy podpala nic nieznaczące gówno śpiące pod mostem - zajebać chuja!
Obyś zdech to powiedział twoj stary na porodówce jak trochę przetrzeźwiał i zobaczył ci po raz pierwszy. Koleś skaczący z bloku, sam skacze, motopizdeczka jadąca z dużą prędkością powinna się liczyć z konsekwencjami, wstępujesz do gangu liczysz się z tym że mogą cię zatłuc jak psa (a przynajmniej powinieneś).. Musisz być dobrym zjebem że nie dostrzegasz takich różnic
Powyżej oczywiście komentarze sadolowych pizdeczko-cipeczek z podwójnymi standardami.
Ktoś rzuca się z bloku - zajebiście klapnął o glebę
Rozjebuje się motocyklista - dobrze tak motopizdeczce
ISIS albo gang obcina łby i patroszy związanych ludzi - prawdziwy hard
No to ja ci wytłumaczę o co chodzi - jeżeli ktoś sam robi sobie krzywdę (tak jak napisałeś - motopizda czy samobójca) to chuj z nim. Chciał to ma. Ale jeżeli ktoś z premedytacją robi krzywdę innej osobie to na żaden poklask nie zasługuje. Nie chodzi o to, że celem było "nic nieznaczące gówno śpiące pod mostem" tylko o to, że jakaś psychiczna spierdolina chicała kogoś podpalić żywcem we śnie. To taka delikatna, kurwa, różnica
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów