Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za dzieciaka wyj🤬em się podobnie. 8 zębów na minusie i dwie dziury w ryju na plusie. 😀
Do tej pory został Ci wygląd menela. A Ty się dziwisz, że pod żabką ludzie Ci kasę na żubra dają
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Do tej pory został Ci wygląd menela. A Ty się dziwisz, że pod żabką ludzie Ci kasę na żubra dają
Przyzwyczaiłem się. I wolę wino.😃
Przyzwyczaiłem się. I wolę wino.😃
I tak trzymać ! 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Za dzieciaka wyj🤬em się podobnie. 8 zębów na minusie i dwie dziury w ryju na plusie. 😀
Cool story, bro... 💩👍 Ja jak miałem ok 10 lat, to mnie starszy kumpel na ramie od roweru "przewiózł" asfaltówą... Już wtedy miałem opory przed pedalarstwem, tym bardziej we dwójkę na jednym pedałowozie i mu to komunikowałem, ale on się uparł, mówiąc "dawaj młody, nie p🤬l, damy radę, malutki jesteś". Jak chciał, tak uczyniliśmy. Pech chciał, że siedząc na ramie odwróciłem się sprawdzić, czy jakiś samochód za nami nie jedzie, a moja noga powędrowała między szprychy przedniego koła. Ja skończyłem ze sręconą kostką, a chlop ze złamanym obojczykiem i dwoma wyp🤬olonymi górnymi jedynkami. Od tamtej pory już nie był taki chętny do podwożenia kumpli swoim lowelkiem... 😳🤣💀
Cool story, bro... 💩👍 Ja jak miałem ok 10 lat, to mnie starszy kumpel na ramie od roweru "przewiózł" asfaltówą... Już wtedy miałem opory przed pedalarstwem, tym bardziej we dwójkę na jednym pedałowozie i mu to komunikowałem, ale on się uparł, mówiąc "dawaj młody, nie p🤬l, damy radę, malutki jesteś". Jak chciał, tak uczyniliśmy. Pech chciał, że siedząc na ramie odwróciłem się sprawdzić, czy jakiś samochód za nami nie jedzie, a moja noga powędrowała między szprychy przedniego koła. Ja skończyłem ze sręconą kostką, a chlop ze złamanym obojczykiem i dwoma wyp🤬olonymi górnymi jedynkami. Od tamtej pory już nie był taki chętny do podwożenia kumpli swoim lowelkiem... 😳🤣💀
Ładnie kolegę załatwiłeś😃

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie