📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jeśli faktycznie był pijany to prawidłowo. Jeśli nie był to też prawidłowo bo mógł dmuchnąć i mieć to z głowy.
Tak czy owak - prawidłowo.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tak czy owak - prawidłowo.
No gorzej jak zwierzę pić i wsiadać za fajere. Dobra zdarza się że jestem autem ale mam znajomych/rodzinę gdzie telefon: ty jestem na melanżu, poleli mi co miałem zrobić-podjedziesz po mnie samochodem i lub ogarniesz kogoś kto przyprowadzi moje auto. A jak nie masz nikogo to nie pijesz tyle w temacie. No zwierzę i tyle...
Na sadistic'u cała prawda !!!
Jest jeszcze taryfa.
Ola gringo
ProVVe napisał/a:
Stałbym z boku odpalił fajkę i krzyczał do tych policjantów "pakuj mu, pakuj!!!"
Wiesz co mówi się na sadolu kiedy ktoś powie co by zrobił?
w 2:21 widać ramię policmajstra siedzącego za kierownicą. 3 policjantów było.
MaszAyahuaskę napisał/a:
No to jedziemy na krew...
Krew to oni właśnie na miejscu chcą pobrać, tyle że bez zbędnych igieł
ProVVe napisał/a:
Stałbym z boku odpalił fajkę i krzyczał do tych policjantów "pakuj mu, pakuj!!!"
na stos z tymi kurwami, mocni w grupie i za odznaką, a jak takiego dojedziesz z kumplami jak on ciebie to idziesz siedzieć na długie lata za zwykłego śmiecia
ja kurwa nie kumam ile kurew policyjnych jest na sadolu to jest kurwa niewiarygodne. Jebane psie syny rozstrzelałbym takie ścierwo zajebane każdego skurwiela który nadużywa siły postawić pod ścianę i rozstrzelać.
BrainOsw napisał/a:
na stos z tymi kurwami, mocni w grupie i za odznaką, a jak takiego dojedziesz z kumplami jak on ciebie to idziesz siedzieć na długie lata za zwykłego śmiecia
qwerq221 napisał/a:
ja kurwa nie kumam ile kurew policyjnych jest na sadolu to jest kurwa niewiarygodne. Jebane psie syny rozstrzelałbym takie ścierwo zajebane każdego skurwiela który nadużywa siły postawić pod ścianę i rozstrzelać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów