📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Ale mam synów i traktuję ich jak mężczyzn" - no i to mi się podoba, prawidłowe podejście. Jebać bezstresowe wychowanie
O kurwa! Ale fajnie
Niech się od niego uczą ludzie w Szwecji, Niemczech itd to może coś się ciut poprawi... A wracając do filmiku to miałem nadzieje, że któryś z nich się wypierdoli na ten szklany stół
Jest jakiś cień szansy, że ewolucja ich jednak nie ominie.
Marne szanse ale jakieś są
Marne szanse ale jakieś są
Czy też wam się wydaje, że jak już jakiś czarnuch ma ojca to jest wychowywany bardziej wg. zasad okcydentu niż dzieciaki w UE?
Sadol i jego rasizm objawia się na popieraniu wielkiego czarnego skurwiela który maltretuje fizycznie i psychicznie swojego trzy razy mniejszego syna.
Przecież ten facet to jakaś patologiczna recydywa w najgorszej postaci a wy tu nagle z głosami poparcia jaki to on mądry co za lekcja wychowania.
Widzieliście jego oczy kurwa, zwykły ćpun, jedyne co robił w życiu to okradanie sklepów i sprzedawanie proszku na kornerze.
Przecież ten facet to jakaś patologiczna recydywa w najgorszej postaci a wy tu nagle z głosami poparcia jaki to on mądry co za lekcja wychowania.
Widzieliście jego oczy kurwa, zwykły ćpun, jedyne co robił w życiu to okradanie sklepów i sprzedawanie proszku na kornerze.
JPablo napisał/a:
I z czarnego wyjdą "ludzie"
jedyne co z niego wyjdzie to jakiś okrutny skurwiel który będzie maltretować innych w przyszłości...
TB303 napisał/a:
@up
Idealnie zobrazowana lewacka głupia "logika". Dzięki
w jakim sensie lewacka?
czekałem na jakieś pierdolnięcie, myślę może stary zajebie baniakiem w stolik i nic, chuj pucha
stary leje młodego, który jeszcze boi się oddawać
faktycznie fascynujące
ale dobrze, że prostuje
stary leje młodego, który jeszcze boi się oddawać
faktycznie fascynujące
ale dobrze, że prostuje
Nie rozumiem akcentu tej małpy. Moze byłby ktos w stanie przetłumaczyć? Zrozumiałem ze uciekł z lekcji i nie zadzwonił do ojca, ale za chuja nie mogę wyłapać dlaczego oberwał za to, ze nie zadzwonił. A no i jeszcze, że ojciec mu pozwala uciekać z lekcji pod warunkiem, że do niego zadzwoni, tylko nie wiem po chuj.
mitrus80 ty mendo jebana . Czarny tata super tata , ale chyba bedzie mial przejebane i wszystki w pizdu .
@up Shelfdon bo gość jest pojebany równo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów