Oto jak rodak załatwia problemy z oszustami z zachodu:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up jak ma pracować nad językiem? co jest nie tak w jego gadce?
@Adek1507 nie chodzi o to czy da się załatwić, a o to jak te sieci traktują klientów. Jak ty byś włożył komuś rękę do kieszeni i wyciągną pięć stów to by to była kradzież lub co najmniej próba kradzieży. A czym się różni to co zrobiła T mobile od tego co opisałem?
Adek1507 napisał/a:
Wszystko da się załatwić. W każdej sieci. zwykły debil
Kolega widze z księżyca wrócił , pewnie załatwiasz wszystko w sieci kanalizacyjnej temu wszystko sie da . Nie obrażaj kogoś bo sam kurwa jesteś w tym momencie debilem
Tak, łatwo wyzywać człowieka prostego, co za idioci.
Bierzecie ludzie telefony w abonament, to potem się nie dziwcie że was walą w kakało.
Pewnie Tak samo piszą ukraincu do TU BIEDRONKa - hahahhaa
@up kogo nazywasz debilem?? ,nazistowski śmieciu !chłopak dobrze gada a tobie łatwiej załatwić takie idiotyzmy w Polsce bo masz niemiecki paszport ,podwin kite i nie szczekaj !
Kurwa następny specjalista co nie umie umuw czytać :/
Milczus napisał/a:
@Adek1507 nie chodzi o to czy da się załatwić, a o to jak te sieci traktują klientów. Jak ty byś włożył komuś rękę do kieszeni i wyciągną pięć stów to by to była kradzież lub co najmniej próba kradzieży. A czym się różni to co zrobiła T mobile od tego co opisałem?
za materiał własny zawsze piweczko!
Nie rozumiem o co to halo. Polskie prawo mówi jasno nie dostaniesz odpowiedzi w ciągu 14 dni roboczych automatycznie jest uznawana twoja reklamacja. Nie odpowiedzieli przez trzy tygodnie czyli wygrałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów