Scena była trochę homofobiczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Scena była trochę homofobiczna
2 kolesi tańczy a ty zaraz uważasz ze geje? Coś czuje ze z tobą jest coś nie tak i oceniasz ludzi względem siebie...
Sztruks napisał/a:
2 kolesi tańczy a ty zaraz uważasz ze geje? Coś czuje ze z tobą jest coś nie tak i oceniasz ludzi względem siebie...
faktycznie, facet w babskich butach i ciuchach jest normalny?
Może zweryfikuj Twoich kolegów, jeśli u Was to standard.
Kupić ci stringi na urodziny?
Sztruks napisał/a:
Uwaga na tego !!
Człowieku to jest scena a na scena i inna kultura...z reszta widać ze masz jakieś problemy z dzieciństwa , wydaje mi się ze ojciec wchodził tobie do wanny i masz uraz
Misiek_KRK napisał/a:
faktycznie, facet w babskich butach i ciuchach jest normalny?
Może zweryfikuj Twoich kolegów, jeśli u Was to standard.
Kupić ci stringi na urodziny?
Leci piwko za homofobiczny filmik
Sztruks napisał/a:
Skończyło sie pedałowanie. Wszystkich pedałów powinno się wjebać do wulkanu i palic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów