📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Ale jeszczcze mu muszą przecież dać piracką przepaskę na oko.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ale jeszczcze mu muszą przecież dać piracką przepaskę na oko.
na NFZ dostanie za półtora roku
Maseczke sobie założy
Ale tak w sumie to co się powinno zrobić w takim przypadku?
ja tam nie narzekam na polską służbę zdrowia, po wypadku następnego dnia operacja, gwóźdź śródszpikowy, 3 dni później wypiska, 2 miesiące rehabilitacji i w miarę okej (dodam że operało mnie 5 chirurgów w wieku 27-50 lat , dzięki nim mogę teraz w miarę dobrze chodzić, gorzej by było trafić na specjalistów z 3ciego świata gdzieś w Uzbekistanie czy Kongo)
nie mam rtg swojej nogi ale dosłownie to samo mam teraz :
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów