Ja jestem Cthulhu twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja jestem Cthulhu twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Polecam film filmweb.pl/f259396/Zew+Cthulhu,2005
kupa gówna
jak widze "Cthulhu" to mi jakos od razu piosenka "call of cthulhu - metallica " przychodzi na mysl ... mmmm
Baalp napisał/a:
http://www.macguff.fr/goomi/unspeakable/vault301.html
komiks też jest niczego sobie
Prace Goomi'ego są zajebiste
I'a Dagon I'a Hydra I'a Cthulhu !!
gra jest świetna , muszę gdzieś obczaić książeczke ;]
gra jest świetna , muszę gdzieś obczaić książeczke ;]
"mi też przykro, że jesteś zbyt ograniczona by to pojąć"
jestem po prostu nietolerancyjna dla herezji. zostawcie chrześcijaństwo w spokoju, żałosne dzieci i do ręki weźcie inne zabawki!!!
jestem po prostu nietolerancyjna dla herezji. zostawcie chrześcijaństwo w spokoju, żałosne dzieci i do ręki weźcie inne zabawki!!!
eNjoy, wychodzę z założenia, że należy bronić pamięci o innych kultach.
eNjoy napisał/a:
jestem po prostu nietolerancyjna dla herezji. zostawcie chrześcijaństwo w spokoju
Większość z nas tutaj też jest nietolerancyjna dla herezji,dlatego tępimy chrześcijaństwo.
Jeśli to Ci przeszkadza ,to zalecam zmienić forum albo przywyknąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów