📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się jest mięsem na igly wstrzykując chujostwa w siebie to tak jest. Jebac dragi.
Ja to bym mu dał do tej brudnej ręki taką parcje na miesiąc ćpania i wywiózł gdzieś skąd nie wróci już i nie będzie nikomu przeszkadzał. I on był by zadowolony i ludzie wkoło
Zychowicz ładnie się bawi poza kamerą
Aż dziw, że żadne robactwo z tego się nie wyczołgało. Pod takim opatrunkiem???
kurwa, tak sie wystraszylem, ze az mi fifka spadla na ziemie! caly krysztal w pizdu bladz!
Inna jest historia tego typa. Rok temu widziałem materiałz chłopak ma 18 lat i został bezdomnym.
Nie znam szczegółów dlaczego itd. Ale jego rany na nodze to odmrożenie , śpi na ulicy i nie stać go na ubezpieczenie.
Na FB bodajże typek udostępniał ten reportaż, co sie dalej działo tego nie wiem.
Nie znam szczegółów dlaczego itd. Ale jego rany na nodze to odmrożenie , śpi na ulicy i nie stać go na ubezpieczenie.
Na FB bodajże typek udostępniał ten reportaż, co sie dalej działo tego nie wiem.
CzerstWybut napisał/a:
Ja to bym mu dał do tej brudnej ręki taką parcje na miesiąc ćpania i wywiózł gdzieś skąd nie wróci już i nie będzie nikomu przeszkadzał. I on był by zadowolony i ludzie wkoło
a ja bym mu postarał się pomóc bo nie jestem taką tępą kurwą jak ty i mam w sobie trochę empatii. Gość ma 19 lat i huj nie wiadomo co w jego życiu się zadziało. Być może nie ma rodziny, byc może rodzice zmarli. Każdy człowiek ma za sobą jakąś historię i polecam nie oceniać ludzi aż tak bardzo.
szaman1991 napisał/a:
a ja bym mu postarał się pomóc bo nie jestem taką tępą kurwą jak ty i mam w sobie trochę empatii. Gość ma 19 lat i huj nie wiadomo co w jego życiu się zadziało. Być może nie ma rodziny, byc może rodzice zmarli. Każdy człowiek ma za sobą jakąś historię i polecam nie oceniać ludzi aż tak bardzo.
Po co pomagać tym którzy sami sobie nie chcą pomóc?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów