📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:55
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięknie zlali swojego, najlepsza dzicz świata, Da Silvy powinny mieć to w szkole jako kino obowiązkowe
Jakie charakterne istoty. No no.
Baba dostała w łeb, ten co dał w łeb dostał w łeb. Policja przyjechała, kopacze sobie poszli. Co za bezprawie. Jeszcze będziemy klękać przed murzynami niedługo.
bugmenot7 napisał/a:
Co ty ku*wa masz z tym klękaniem przed murzynami ? Jakiś poje*bany jesteś? chcesz to sobie klękaj, ja nie mamy zamiaru i wielu innych zapewne też.
On już się cieszy na myśl, że będzie klękał i obrabiał gały czarnym.
laola pewnie takim nigusom kładzie sie na kałuży aby nie zmoczyli sobie butów
Nie to, żebym się przypierniczał, ale leżący został skopany, bo leżał.
Ten motłoch jest tam po to żeby się wyżyć na bezbronnych i słabszych.
Kraść, napadać, bić i poniżać. Całe szczęście nie czują jeszcze tyle bezkarności, żeby gwałcić i mordować jak w RFN.
A kto im dał takie prawo? Lewactwo. Gdyby nie wiedzieli, że będą chronieni przez białych idiotów, to by siedzieli w domach.
Mają pełną świadomość, że całe te zamieszki będą przez wpływowe liberalne, zielone (czy jak się tam teraz komuchy przemianowali) grupy nazywane pokojowymi protestami i słusznym gniewem.
Wiedzą, że wszystko zostanie zamiecione pod dywan. Rozumieją, że to już nie jest 1992 i nie będą do nich strzelać.
Ten motłoch jest tam po to żeby się wyżyć na bezbronnych i słabszych.
Kraść, napadać, bić i poniżać. Całe szczęście nie czują jeszcze tyle bezkarności, żeby gwałcić i mordować jak w RFN.
A kto im dał takie prawo? Lewactwo. Gdyby nie wiedzieli, że będą chronieni przez białych idiotów, to by siedzieli w domach.
Mają pełną świadomość, że całe te zamieszki będą przez wpływowe liberalne, zielone (czy jak się tam teraz komuchy przemianowali) grupy nazywane pokojowymi protestami i słusznym gniewem.
Wiedzą, że wszystko zostanie zamiecione pod dywan. Rozumieją, że to już nie jest 1992 i nie będą do nich strzelać.
maksymilian45 napisał/a:
Baba dostała w łeb, ten co dał w łeb dostał w łeb. Policja przyjechała, kopacze sobie poszli. Co za bezprawie. Jeszcze będziemy klękać przed murzynami niedługo.
pełna profeska ,zbutować gościa pod drzwiami apteki. Sam zapłaci za opatrunki.
@Jurand350 pierdolniesz zdjęcie wyrwane z kontekstu i już szczęśliwy?
biali modlili się i w modlitwie prosili o wybaczenie za lata rasizmu.
TO są porządni ludzie przepraszających i jednoczących się z innymi porządnymi ludzmi. Nie każdy czarny to zwierze i nie każdy biały to aniołek. Wszyscy mają grubo za uszami.
TO są porządni ludzie przepraszających i jednoczących się z innymi porządnymi ludzmi. Nie każdy czarny to zwierze i nie każdy biały to aniołek. Wszyscy mają grubo za uszami.
Jeszcze brakuje żeby te białe lewaki obciągali czarnuchom na każde skinienie.
To dopiero by była tolerancja...
To dopiero by była tolerancja...
ohhohoho , ile rycerzyków się zbiegło, do jebania w dupe w kolejarza , aż się łezka w oku kręci jak jest możliwość pouprawiania gejostwa
sirapacz napisał/a:
@Jurand350 pierdolniesz zdjęcie wyrwane z kontekstu i już szczęśliwy?
hahahahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów