📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja mam 1 powód, no może 2. Bo dostaniesz wpierdol, lub bo dostaniesz mega wpierdol gdy jest na kacu.
A tak serio to wyobraźcie sobie że was wasze dzieci budzą ciągle z rana, wkurw na maksa.
A tak serio to wyobraźcie sobie że was wasze dzieci budzą ciągle z rana, wkurw na maksa.
To znów te zjeby. Piwko
ja bym ci dał 7 powodów czemu masz tego tu nie wrzucać... ale mi sie nie chce
żenujące ... nie wiem jak kogoś może to bawić, coraz więcej idiotów którzy chcą zarobić na gnojach z gimnazjum i coraz więcej gnojów którzy to lubią ... nic dziwnego, mieszkam przy boisku i całe wakacje nie widziałem tam na raz więcej jak 5 dzieci, pewnie wszystkim rodzice sukinsyni ukradli dzieciństwo dla ułatwienia sobie życia sadzając przed komputerem ... słuchawki ma, niech siedzi, gra ...tyle spokoju, bo jeszcze przyjdzie i będzie coś chciało
Oglądać od 2:37
Ja pierdolę ale gówno
Dobitny przykład na to dlaczego należy wgrywać filmy na sadolowego playera. Ci nieszczęśnicy którzy przypadkiem klikną "play" przynajmniej nie nabijają wyświetleń tym gejuchom na jewtube
ale gówno no nie mogę... a ten jego sztuczny krzyk ja pierdole osłabłem!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów