jak ktoś zainteresowany do odsyłam do całości
/watch?v=ZQkLE7B50pQ
I teraz zagwozdka dla administracji. Wjebać do:
-polityki? No kurcze, ale Michalkiewicz ani politykiem nie jest, ani tutaj o polityce nie mówi.
-religii? Już prędzej, ale to też nie jest jakoś konkretnie o tym, już niektóre materiały +500 piw bardziej pod to podpadają.
-historii? jest mowa o odsieczy wiedeńskiej, ale bez przesady..
Dla Michalkiewicza musicie stworzyć nowy dział chyba , albo pozwolić użytkownikom decydować, co chcą widzieć na głównej, a nie wypierdalać temat do sucharów kiedy ten ma już ponad 40 piw .
Za pana Michalkiewicza zawsze piwko! Oglądałem dzisiaj jego starcie z Rozenkiem od palikmiota w jakimś tam szmaciarskim programie na polsacie. Jego wypowiedzi zawsze trzymają najwyższy poziom, czasem mam wręcz wrażenie, że zbyt wysoki, by przychodzić do szmaciarskich programów w tv, bo jego współrozmówcy nie przetwarzają połowy. Widać ten miażdżący kontrast Że tak powiem... p. Michalkiewicz "mówi jak jest"!
Jakby moderatorzy tylko czekali na wasze tematy, żeby je przenieść, zgnoić i najlepiej wyjebać Bez przesady
sadistic.pl/zydzi-i-papuasi-vt198772.htm - wyjebany po 5 godzinach, bez wytłumaczenia,
sadistic.pl/the-jewish-renaissance-movement-in-poland-vt184436.htm - po 2 godzinach, też bez wytłumaczenia,
sadistic.pl/gazeta-wyborcza-zydowska-gazeta-dla-polakow-vt156041.htm - 46 piw, a dopiero co weszło na główną, bez wytłumaczenia.
sadistic.pl/pierwszy-raz-vt206000.htm - po pół godzinie.
a to tylko kilka moich...
Rozumiem, jeżeli ktoś robi ewidentnie reklamę jakiejś partii, czy czemuś podobnemu, ale jeżeli ktoś ciekawie mówi, np. jak tu Michalkiewicz, to wypierdalanie tego do sucharów jest wkurzające. Po samej ilości piw niektórych dysput, czy wykładów można stwierdzić, że ludzie jednak chcą to oglądać na tym portalu, a jeżeli ktoś ma problem, to może sobie zwyczajnie przewinąć!