Ktoś miał ciekawy pomysł na kampanię społeczną, z sadolową nutką ale i z ciekawym przekazem, miłego oglądania!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Za to podpalaczem może być każdy.
Ładnie pokazuje do czego może doprowadzić równouprawnianie na siłę.
a ja zostałem i jest git
don t wanna be a sucker like all the rest
@Up
Dla chcącego nic trudnego. Gromnice w zęby (pali się długo, a ktoś z litości podpali) i jazda pola palić. A takiego nikt nie będzie podejrzewać.
Dla chcącego nic trudnego. Gromnice w zęby (pali się długo, a ktoś z litości podpali) i jazda pola palić. A takiego nikt nie będzie podejrzewać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów