📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Fakt, że chwilowo nie porucha wydaje się być aktualnie najmniejszym że zmartwień motopizy z filmu. Dobry materiał. Piwko!
Motocykl też się chyba chwilowo nie nadaje do wyrywania patusiar bo się co nieco popsuł. Chyba, że takich, których stary ma skup złomu.
~DMT napisał/a:
, według źródła, popsuła się całkowicie. Ewentualnie, zostało mu jeszcze jakieś 72h na poruchanie
Popsuła się całkowicie. Cóż za przedmiotowe traktowanie kobiet. Zgłaszam do feminoteki
Dobrze że miała kask
Co się przypierdalasz? Od fryzjera wyszła. Wiesz ile czesanie kurwa kosztuje? Więc czym ryj,bo ona miała lepszy motur.
Leży sobie rozjebana na murzynie. Kurwa asfalcie sory. No i chuj? Jebać to. Nara!
O ile to nie trans to szkoda dupeczki....
A od kiedy kurwa skręca się w prawo z prawego pasa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów