📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Angielskiego nie znał i się nie zrozumieli, chłop wszystko na opak zrozumiał
Nie pojme tych idiotow...na poczatku nie kuma,,albo drze ryja "szut mi" a jak dostanie kulke to nagle rece w paciorek i mina "juz nie sce "
wszystkie potrzeby tak działają. witaj w rzeczywistości.
meloox napisał/a:
Nie pojme tych idiotow...na poczatku nie kuma,,albo drze ryja "szut mi" a jak dostanie kulke to nagle rece w paciorek i mina "juz nie sce "
ma pecha bo jest biały, czarnego by dobijali aż się przestanie ruszać i dopiero by podeszli, wtedy "szut mi" działa, i już nie boli
chyba nie przeczytaliście. facet nie żyje - zastrzelili go. na śmierć.
dostał to czego chciał.
lol, mówi sam do siebie, że to było głupie. Po powiedzeniu tego drugi raz odpływa. haha.
ojcieckogut napisał/a:
chyba nie przeczytaliście. facet nie żyje - zastrzelili go. na śmierć.
Byłby przełom w nauce, jakby zastrzelili go na życie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów