Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba przyznać, że jak na tak szybciutko chrupnietą rączkę, tak przez was zwana "emociota", nie drze ryja z płaczem jak zrobiłaby połowa tego portalu. Aaaaa, zapomniałem, wy nie czujecie bólu , więc nie poczulibyście, że jest złamana.
.... Skąd się o tych pojebanych dzieci wzięło przekonanie, że mają prawo do takiego szacunku jak dorośli ? ...
Chuj gimbo nie jestem ale dzieciakiem byłem i jak ty dałeś sobie dmuchać w kaszę i byłeś posłuszny jak psina To nie oczekuj tego od młodszego pokolenia ...
Koleś na filmiku słusznie dostał bo nie lubię takich cweli ale jak ktoś pisze że nie należy młodszego pokolenia to mi się w komórce numery do kumpli wybierają ...
Rozumiem że człowiek tylko dlatego iż ma inny pigment jest dla Ciebie śmieciem i wyrzutkiem społecznym?
Dla mnie również. Pobywaj trochę w Europie, zobaczysz kulturę białych wspaniałych ludzi, a kulturę kolorowego gówna.
Rozumiem że człowiek tylko dlatego iż ma inny pigment jest dla Ciebie śmieciem i wyrzutkiem społecznym?
Wymowa jego wypowiedzi jest bardzo rozsądna i wcale nie rasistowska. Ty sobie dopowiedziałeś, co chciałeś (właśnie stąd bierze się nagonka na ludzi nie popierających "lewicowych" poglądów). Nie chodziło przecież o ludzi z innym pigmentem skóry, tylko o ludzi o mentalności zwierząt, bez wychowania w zachodnich wzorcach moralności, bez wykształcenia... Zapewniam Cię, że jest mnóstwo czarnych którzy mają społeczny szacunek, ale murzyni i ciapaci to dla mnie hołota paląca samochody w Paryżu.
Łykaj dalej sądową gadkę jak pelikan ciepłe kluchy. Masz film, z głosem, na którym wszystko widać. Jakich jeszcze dowodów potrzebujesz?
Inna sprawa, że często społęczeństwo nieroztropnie i nazbyt pośpiesznie nadaje różnym grupom negatywne cechy i uogólnia przez co przejebane mają nawet normalne jednostki w jakiś tam sposó łączące isę z tymi negatywnymi grupami... Ale generalnie takie rzeczy społęczeństwo reguluje samo, można jedynie dbać o to żeby rzeczywitość nie była zakłamywana, ale lewactwo robi coś dokladnie odwrotnego, ze słowami tolerancja, równość itd na ustach wszystkim wtłaczając siłowo te swoje pojebane wizje świata do porzygu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów