18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kacu89 2013-01-12, 13:19
A macie jakieś proste, bo ta na aucie taka krzywa...
Zgłoś
markop4321 2013-01-12, 13:21
maverick8 napisał/a:

Może z przepisami drogowymi to i zgodnie, ale regułami języka polskiego średnio (spacja przed wykrzyknikiem na złość polonistce?)

typowy PLATFUS UMYSŁOWY
Zgłoś
jaro1 2013-01-12, 13:30
skoro politycy mają takie pomysły i mogą sobie wprowadzać jak widać co chcą to uważam że obywatele powinni przeciwstawiać się jak tylko się da...
kontrola jakiej jesteśmy poddawani już jest przesadzona...gorzej jak za komuny
Zgłoś
feranos 2013-01-12, 13:58
Ta niby na złość rostowskiemu, a rejestracja PO

www.feranos.eu
Zgłoś
vass 2013-01-12, 14:03
Wielką łaskę zrobił, że będzie jeździł przepisowo, łaskawca normalnie.
Zgłoś
dlugowieczny 2013-01-12, 14:03 4
Nie wiem w czym niektórzy problem widzą? Łamiesz przepisy, to płać mandaty, a nie płaczesz jeden z drugim na forum, nawołując do anarchii, która gdyby była, to byście z domu nie wychodzili. Co ja kurwa piszę, przecież większość z was i tak nigdzie nie wychodzi. Daję wam słowo, że jak będziecie jeździć zgodnie z przepisami, żadem zły polityk, ani policjant, nic wam nie zrobi. Zresztą patrząc na inne kraje, to mandaty u nas są śmieszne.
Zgłoś
kaspa01 2013-01-12, 14:16
ja pierdole ale krzywo naklejone hah

bla bla bla
Zgłoś
sebeks 2013-01-12, 14:36 5
głupia polska mentalność. gdybyście umieli jeździć to by nie musieli stawiać fotoradarów. w UK co kilkaset metrów jest fotoradar, mandaty kilka razy wyższe i nikt kurwa nie narzeka bo ludzie są kulturalni na drodze i wiedzą, że jak jeżdżą bezpiecznie to nikt nikomu mandatu nie wystawi

a w Polsce? wielki kurwa skandal bo fotoradary postawili
ciekawe ile kosztuje rocznie leczenie dzieci potrąconych przez pojebów myślących, że droga jest tylko ich

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
gupichuj 2013-01-12, 14:45
Jak na mandatach nie zarobią to ceny paliw podniosą.
Zgłoś
CNN 2013-01-12, 15:34 2
Takie podejscie do przepisow drogowych swiadczy tylko o waszym poziomie drodzy uzytkownicy, stworzone byly po to zebysmy sie nie pozabijali a jak macie taka ochote to smigac na odludnione miejsca i gazu do woli ; )
Zgłoś
darnok99 2013-01-12, 16:10
Wdr napisał/a:

no w chuj mu na złośc zrobicie normalnie zacznie tupać ze złości kurwa dorośli ludzie a bawią się jak dzieci zamiast jak dorosły pogonić tych skurwieli

Bicz pliz, wyjebiemy rzad i będziemy jeździć niezgodnie z przepisami - bo wtedy będzie można.
Zgłoś
Loaloa 2013-01-12, 16:17
No to jest naprawdę żałosne. Jak się miało 7-8 lat to mówiło się "na złość mamie odmrożę sobie uszy". W cywilizowanym świecie jazda zgodnie z przepisami jest miarą dojrzałości umysłowek kierowcy, w Polsce miarą niechęci do ministra. Jeśli miałoby to zwiększyć bezpieczeństwo na polskich drogach to możecie jeszcze robić na złość mnie i wszystkim, którzy stracili członka rodziny zabitego przez bezmózgich kretynów za kierownicą.
Zgłoś
Bujnik 2013-01-12, 16:58 1
sebeks napisał/a:

głupia polska mentalność. gdybyście umieli jeździć to by nie musieli stawiać fotoradarów. w UK co kilkaset metrów jest fotoradar, mandaty kilka razy wyższe i nikt kurwa nie narzeka bo ludzie są kulturalni na drodze i wiedzą, że jak jeżdżą bezpiecznie to nikt nikomu mandatu nie wystawi

a w Polsce? wielki kurwa skandal bo fotoradary postawili
ciekawe ile kosztuje rocznie leczenie dzieci potrąconych przez pojebów myślących, że droga jest tylko ich

Dobra dobra, sęk w tym, że kasiora z fotoradarów ma iśc niby na 'bezpieczeństwo', co w praktyce oznacza chyba jedynie więcej fotografów przy drodze. To nazywasz poprawą bezpieczeństwa? Bo ja osobiście nie mam nic przeciwko takiemu zbieraniu kasy z idiotów (sam nie jeżdżę grzecznie, ale odkąd mam prawko - tylko 2 lata, ale już trochę przejeżdżone jest - jedna fotka - zza drzewa), jeśli będzie pakowana ona w faktyczną poprawę bezpieczeństwa, czyli drogi! Bo co z tego, że przykurwią ograniczenie do 30 i fotkę, skoro droga dziurawa i nic nie zapowiada się, by ją poprawić.

To właśnie jest najbardziej wkurwiające w tym chorym kraju, że chce się wyciągnąć kasę, która zasila głównie budżety gmin, nie idzie to w poprawę jakości dróg. Gdyby były te fotki stawiane z głową (powiedzmy koło szkoł, centra miast itp.), to bym się pod tym podpisał obiema rękami. Ale jak widzę na trasie wiochę 2 domy, 300 metrów długa i 50 metrów przed końcem terenu zabudowanego skurwysyny stawiają śmietnik, to mnie krew zalewa.

Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
iHadToGo 2013-01-12, 17:53
Wdr napisał/a:

no w chuj mu na złośc zrobicie normalnie zacznie tupać ze złości kurwa dorośli ludzie a bawią się jak dzieci zamiast jak dorosły pogonić tych skurwieli

Dorosły powinien ganiać za jakimiś kretynami? To ty chyba jesteś w gimnazjum.
Zgłoś
sebeks 2013-01-12, 18:06
Bujnik napisał/a:

Dobra dobra, sęk w tym, że kasiora z fotoradarów ma iśc niby na 'bezpieczeństwo', co w praktyce oznacza chyba jedynie więcej fotografów przy drodze. To nazywasz poprawą bezpieczeństwa? Bo ja osobiście nie mam nic przeciwko takiemu zbieraniu kasy z idiotów (sam nie jeżdżę grzecznie, ale odkąd mam prawko - tylko 2 lata, ale już trochę przejeżdżone jest - jedna fotka - zza drzewa), jeśli będzie pakowana ona w faktyczną poprawę bezpieczeństwa, czyli drogi! Bo co z tego, że przykurwią ograniczenie do 30 i fotkę, skoro droga dziurawa i nic nie zapowiada się, by ją poprawić.

a czy ja tak powiedziałem? jak nie wiesz co to kultura na drodze i bezpieczeństwo to lepiej przeciądź się na autobus już dziś "sam nie jeżdżę grzecznie" to może łaskawie zacznij bo poprawa bezpieczeństwa to przeciwieństwo do pozwolenia kiierowcom takim jak Ty zapierdalania jeszcze szybciej. Jakby drogi w polsce były dobre to dopiero by się działo na ulicy jakby polskie pojeby wyjechały z domu

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów