18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wdr 2013-01-12, 22:35
przyjebani z deczka jesteście ale cóż jak nie chwytasz po co się stawia te fotoradary to łaskawie zamknij mordę jeden z drugim a nie pierdolicie że oooo łamiesz przepisy to płacisz kurwa matoły zobaczcie ile siana z tego trzepią i pomyślcie tłuki że te pieniądze zamiast trafiać na oświetlenie dróg wymianę starego asfaltu to idą na łatanie pierdolonej dziury dzięki której zaraz będziesz pierdolonym niewolnikiem u jakiegoś Niemca no ale na chuj trochę pomyśleć użyć swojej pustej bani lepiej zaraz obywatelsko napinać klatę i pierdolić najlepsze w tym jest to że jeśli by w tym kraju do czegoś doszło to bym poszedł razem z tymi ludzi a nie tak jak znakomita większość Was zacnych obywateli pierdolicie że tak jest dobrze tak ma być a jesteście jebani w dupę mocniej niż nie jedna kurwa występująca w filmikach i trafiająca na harda to samo....jebane księżniczki!
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-01-12, 23:53
Popieram przedmówców. Można, a nawet należy jeżdzić przepisowo, pod warunkiem że te przepisy mają sens. Dostalem w zeszłym tygodniu fotkę, i nie było by w tym nic szczególnego gdyby nie to, że jechałem 55km/h na trasie która remontowali z rok temu i nie zdjeli ograniczenia do 30 (!) oraz znaku zwężenie jezdni, roboty drogowe. Dookoła puste pola, lasek, kompletne odludzie. Teraz sobie wyobraźcie - długa prosta, ograniczenie do 30 oraz pozostałe znaki wspomniane wyżej, ale jadę spokojnie, bo załadowany i nagle 'cyk', trójnóg za słupkiem, i jestem lżejszy o 250zł i 4 punkty. No i jak tu się nie wk**ić? to czysty napad rozbójniczy. Zawróciłem troche dalej na przystanku PKSu, obejrzałem go, i korciło mnie żeby go zabrać ze sobą, ale napewno te k***y gdzieś się w lasku czaiły.
Zgłoś
jaro1 2013-01-17, 12:05
nie wiem czemu przeczytałem rasistowskiemu...
Zgłoś
Riffer 2013-02-01, 17:30
Czy tylko ja widze na tablicy "PO KURWA" ??
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów