Jedyne z czego będzie zapamiętany to z tego, że nawet kurwa nie potrafił dobrze kamery wykadrować lamus.
a ty bedziesz zapamietany ze w drodze po kielbe do lodowki straciles noge haha a tak powaznie normalny kadr, chlop nagral wszystko od poczatku do konca
Niejeden sadol tak skończy, gdy zrozumie, że jego życie jest warte mniej niż życie czarnucha albo pedała, z których się tu nabija. I dobrze!
No i objawił się pierwszy Afroamerykanin homoseksualista.
Eh, pamiętam jak kilka lat temu nad jeziorem, obok mojego namiotu się parka ostro kłóciła ze sobą po alko. W pewnym momencie typ powiedział, że jak się nie pogodzą to on popełni samobójstwo. Dziewczyna mu poradziła, że najlepiej niech się powiesi to będzie miała spokój. Ale rano wyła, jak znalazła go huśtającego się na gałęzi pobliskiego drzewa. Niezły cyrk się zrobił i chuj, po wypoczynku. Dobrze, że wtedy akurat z żoną bez dzieci byłem, bo widok słaby.
Tragedia. Sam z koleżkami uratowaliśmy ziomka przed rzuceniem się pod pociąg z powodu jakiejś wywłoki, w której się zakochał. Dostaliśmy info że idzie najebany wódą jebnąć się pod pociąg. Instynktownie wyjebaliśmy lote na pobliskie torowisko. Siedział przy torach. Mam to do dzisiaj przed oczami.
Eh, pamiętam jak kilka lat temu nad jeziorem, obok mojego namiotu się parka ostro kłóciła ze sobą po alko. W pewnym momencie typ powiedział, że jak się nie pogodzą to on popełni samobójstwo. Dziewczyna mu poradziła, że najlepiej niech się powiesi to będzie miała spokój. Ale rano wyła, jak znalazła go huśtającego się na gałęzi pobliskiego drzewa. Niezły cyrk się zrobił i chuj, po wypoczynku. Dobrze, że wtedy akurat z żoną bez dzieci byłem, bo widok słaby.
Aleś kurwa delikatny...
U mnie w mieście typ wrócił z zagranicy i sie dowiedział ze pod jego nieobecność dupa dawała dupy i jebaniutki sie w nocy nad nią powiesił
Po drugie, zabicie sie w taki zalosny sposob to smierc godna kacapa. Nie mial jakiegos nauczyciela, ktory go wkurzal w podstawowce? Szefa, ktory odmowil podwyzki? Putina? Kacapie jeden z drugim, przydajcie sie do czegos. Ubicie reprezentanta rezimu kacapii prawie uczyni cie czlowiekiem w oczach Boga. Stracona szansa.
Po trzecie, cieszy mnie, ze ci podludzie nie maja pojecia o pierwszej pomocy i medycynie. Skaleczenie? Do piachu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów