Zostaniesz za to wdową. W sumie co za różnica czy kacapek sam się wyhuśtał czy na froncie zginął.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze że gałąź wytrzymała..
A to musi być chujowa robota przychodzić i takie truchło ze ścian ściągać ciekawe jak duża skala depresji jest wśród takich pracowników.
A co do ruskiego to i nawet dobrze zawsze to jednego kacapka mniej..
A co do ruskiego to i nawet dobrze zawsze to jednego kacapka mniej..
No jednak zasadnicza różnica, nikt nie musiał narażać życia i sprzętu na froncie żeby go ukatrupić. To jedyne honorowe wyjscie dla każdego ruska po tym co odjebują od ponad roku
A tam dobrze mu się śpi głośniej chrapie niż ja jebany
Eh, pamiętam jak kilka lat temu nad jeziorem, obok mojego namiotu się parka ostro kłóciła ze sobą po alko. W pewnym momencie typ powiedział, że jak się nie pogodzą to on popełni samobójstwo. Dziewczyna mu poradziła, że najlepiej niech się powiesi to będzie miała spokój. Ale rano wyła, jak znalazła go huśtającego się na gałęzi pobliskiego drzewa. Niezły cyrk się zrobił i chuj, po wypoczynku. Dobrze, że wtedy akurat z żoną bez dzieci byłem, bo widok słaby.
Współczuję chłopakowi.
Musiała go porządnie wkurzyć, że nawet dziecko zostawił. Szkoda typa.
Musiała go porządnie wkurzyć, że nawet dziecko zostawił. Szkoda typa.
Niejeden sadol tak skończy, gdy zrozumie, że jego życie jest warte mniej niż życie czarnucha albo pedała, z których się tu nabija. I dobrze!
Kacapska pizda, a mógł zrobić coś pożytecznego, np dać odjebać się pod Bachmutem zabierając ze sobą jakiegoś banderowca .
Qrulsromu napisał/a:
Kacapska pizda, a mógł zrobić coś pożytecznego, np dać odjebać się pod Bachmutem zabierając ze sobą jakiegoś banderowca .
Mógł zdetonować granat wśród sobie podobnych kacapów po dwudniowym przeszkoleniu, które przeszedł przed wysłaniem na front
Przecież ten policjant i ratownicy mogli go pewnie uratować, szybko go odcinając. Zajebista akcja ratunkowa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów