📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Instynktownie stara się wejść na "drzewo", ale ewolucja najwyraźniej postępuje, bo powoli te małpie umiejętności zaczynają zanikać. Kto wie, może za kilka tysięcy lat znajdą się na takim poziomie jak ludzie w chwili obecnej?
Nie ma jak to rano przy zobaczyć, że na świecie wszystko po staremu
"Gałąź" była za śliska- to musiało się tak skończyć...
Argeusz napisał/a:
Instynktownie stara się wejść na "drzewo", ale ewolucja najwyraźniej postępuje, bo powoli te małpie umiejętności zaczynają zanikać. Kto wie, może za kilka tysięcy lat znajdą się na takim poziomie jak ludzie w chwili obecnej?
Ewolucja dostosowuje ich do nowych warunków życia. Dziś silne odnóża chwytne są im już niepotrzebne. Zamiast tego przekształcają się w bardziej delikatne finezyjne, żeby lepiej trzymało się wytrych i wyciągało portfele z torebek.
nazwijcie mnie zoofilem, ale ja spróbowałbym kiedyś czarnej
Tak z ciekawości, serio
Poza tym niektóre naprawdę wyglądają i zachowują się zupełnie jak ludzie
Tak z ciekawości, serio
Poza tym niektóre naprawdę wyglądają i zachowują się zupełnie jak ludzie
@up
Im mniej czarne tym lepiej wyglądają.
Takie sa fakty. Takie czarne jak smoła co w afryce sa bez domieszki bialego to dosłownie wygląda jak osobny gatunek.
Im mniej czarne tym lepiej wyglądają.
Takie sa fakty. Takie czarne jak smoła co w afryce sa bez domieszki bialego to dosłownie wygląda jak osobny gatunek.
nic jej się nie stało bo spadła na cztery łapy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów