Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Instynktownie stara się wejść na "drzewo", ale ewolucja najwyraźniej postępuje, bo powoli te małpie umiejętności zaczynają zanikać. Kto wie, może za kilka tysięcy lat znajdą się na takim poziomie jak ludzie w chwili obecnej?
Nie ma jak to rano przy
zobaczyć, że na świecie wszystko po staremu

To jest obrzydliwe... No i ogólnie cała ta sytuacja też.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Argeusz napisał/a:
Instynktownie stara się wejść na "drzewo", ale ewolucja najwyraźniej postępuje, bo powoli te małpie umiejętności zaczynają zanikać. Kto wie, może za kilka tysięcy lat znajdą się na takim poziomie jak ludzie w chwili obecnej?
Ewolucja dostosowuje ich do nowych warunków życia. Dziś silne odnóża chwytne są im już niepotrzebne. Zamiast tego przekształcają się w bardziej delikatne finezyjne, żeby lepiej trzymało się wytrych i wyciągało portfele z torebek.
nazwijcie mnie zoofilem, ale ja spróbowałbym kiedyś czarnej
Tak z ciekawości, serio
Poza tym niektóre naprawdę wyglądają i zachowują się zupełnie jak ludzie

Tak z ciekawości, serio

Poza tym niektóre naprawdę wyglądają i zachowują się zupełnie jak ludzie

@up
Im mniej czarne tym lepiej wyglądają.
Takie sa fakty. Takie czarne jak smoła co w afryce sa bez domieszki bialego to dosłownie wygląda jak osobny gatunek.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Im mniej czarne tym lepiej wyglądają.
Takie sa fakty. Takie czarne jak smoła co w afryce sa bez domieszki bialego to dosłownie wygląda jak osobny gatunek.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie