Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tradycyjnie: każdy martwy rusek to dobry rusek.
...albo gwałceniu Polek podczas swojej tzw. "wojny ojczyźnianej".
Spójrz na plusy... Może gdyby nie jej mąż i inni wojacy armii czerwonej, to nigdy byś się nie urodził...
Spójrz na plusy... Może gdyby nie jej mąż i inni wojacy armii czerwonej, to nigdy byś się nie urodził...
Ani babcia ani matka nie urodziły się w czasie 2 wojny, lub tuż po niej, tak więc na szczęście ruskich zjebanych genów na pewno nie mam.
ruskich zjebanych genów na pewno nie mam.
To dobrze, ale gdyby to Hitler wygrał wojnę i przejął kontrolę nad Polską, to czy polski naród w ogóle by istniał? A gdyby nie istniał, to Ty też byś nie istniał.
Może za dużo gdybania. Wcześniej napisałeś o strzelaniu w tył głowy. Myślę, że to całkiem humanitarny sposób na pozbywanie się przeciwników. Na pewno mniej bestialski niż nadziewanie niemowląt na sztachety płotów, co praktykowali 'bracia' Ukraińcy w tamtych czasach. Pokój z Tobą.
To dobrze, ale gdyby to Hitler wygrał wojnę i przejął kontrolę nad Polską, to czy polski naród w ogóle by istniał? A gdyby nie istniał, to Ty też byś nie istniał.
Może za dużo gdybania. Wcześniej napisałeś o strzelaniu w tył głowy. Myślę, że to całkiem humanitarny sposób na pozbywanie się przeciwników. Na pewno mniej bestialski niż nadziewanie niemowląt na sztachety płotów, co praktykowali 'bracia' Ukraińcy w tamtych czasach. Pokój z Tobą.
UPOwcy wymordowali mi połowę rodziny podczas wesela w Tarnopolskim, ale teraz w 100% popieram Ukraińców, bo nie jestem popierdolony i wiem, że nie oni to zrobili, tylko ich popaprani przodkowie. i nie wmawiaj mi, że 17 września 39' ruskie nam chciały pomóc, a zbrodnia w Katyniu była kurwa niezbędna w pokonaniu Hitlera. Myślisz, że bez tego nie dałoby się pokonać Niemców???
Oni z natury są podli, źli, głupi i prymitywni, jak nie umieją ogarnąć swojej władzy, to wszyscy powinni umierać w męczarniach.
ale teraz w 100% popieram Ukraińców, bo nie jestem popierdolony i wiem, że nie oni to zrobili, tylko ich popaprani przodkowie.
ale te twoje Polki gwałcili też popierdoleni przodkowie tych obecnych rusków więc dlaczego obecnym ruskom nie jesteś w stanie wybaczyć a ukraińcom tak? Wcale "nie jesteś popierdolony" . I ta bajka o wymordowanej rodzinie. Większą siłę rażenia będzie miała jak podasz że 3/4 rodziny ci wymordowali
i stawiam dolary przeciwko orzechom że jesteś minimum dwa razy zaszczepiony. Jak ktoś dał się w chuja zrobić przy srajdemii to i w upainę wierzy- te wszystkie duchy kijowa, wyspy węży, zestrzelenia Kindżałów przez Patrioty .......
ale te twoje Polki gwałcili też popierdoleni przodkowie tych obecnych rusków więc dlaczego obecnym ruskom nie jesteś w stanie wybaczyć a ukraińcom tak?
Ruskom te ich zwyczaje nie przeszły do dzisiaj i to ich kacapskie państwo robiło i jego oficjalni przedstwaiciele.
W Ukrainie zbrodnie były sprawką paramilitarnej grupy i dzisiaj nikt nawet nie myśli aby pójść w jej ślady.
Rozumiem że może dla kacapa to zbyt skomplikowane bo u was nie ma innej organizacji niż aparat państwowy więc myślicie że wszędzie tak jest.
ale te twoje Polki gwałcili też popierdoleni przodkowie tych obecnych rusków więc dlaczego obecnym ruskom nie jesteś w stanie wybaczyć a ukraińcom tak? Wcale "nie jesteś popierdolony" . I ta bajka o wymordowanej rodzinie. Większą siłę rażenia będzie miała jak podasz że 3/4 rodziny ci wymordowali
i stawiam dolary przeciwko orzechom że jesteś minimum dwa razy zaszczepiony. Jak ktoś dał się w chuja zrobić przy srajdemii to i w upainę wierzy- te wszystkie duchy kijowa, wyspy węży, zestrzelenia Kindżałów przez Patrioty .......
Bełkoczesz, translator ci sie zjebał, albo za dużo bimbru
Jestem 3x zaszczepiony i dlatego przeżyję, w przeciwieństwie do ciebie. a historii mojej rodziny nie muszę udowadniać randomowemu ruskiemu trollowi.
Ukraińcy się zmienili, ucywilizowali, a ruskie gniją dalej w średniowieczu, dlatego jednym wybaczam, a drugim nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów